Tikai internetā
Jauns
GARDENA VIRSMAS TĪRĪTĀJS COMPACT SOLO 970720801
Kods: 4066407502727

GARDENA VIRSMAS TĪRĪTĀJS COMPACT SOLO 970720801

149,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

GARDENA bezvadu daudzfunkcionālais tīrītājs "AquaBrush Compact" 02/18V P4A Solo ir kompakts un elastīgs, universāls risinājums daudziem tīrīšanas uzdevumiem.

1 akumulators ir piemērots vairāk nekā 100 labākajiem mājas un dārza zīmola instrumentiem POWER FOR ALL aliansē.
Daļa no 18 V POWER FOR ALL akumulatoru sistēmas - akumulatorus var izmantot vairāk nekā 100 aliansei piederošo labāko dārza un mājsaimniecības zīmolu instrumentos. Tāpēc katram produktam nav nepieciešams atsevišķs akumulators, kas ir izdevīgi gan no finansiālā viedokļa, gan no vides viedokļa.

Ar akumulatoru darbināmais daudzfunkcionālais tīrītājs nodrošina vieglu tīrīšanu
Izbaudiet tīrīšanu bez piepūles ar novatorisko AquaBrush daudzfunkcionālo tīrīšanas līdzekli. Pateicoties akumulatoram, atliek tikai nospiest pogu un nepārtraukti padot ūdeni, lai iedarbinātu rotējošo birsti. Šis vienkāršotais viena soļa process padara tīrīšanu vieglu, novēršot nepieciešamību pēc neveikliem vadiem, manuālas pārvietošanas vai papildu ierīcēm. Lūdzu, ņemiet vērā, ka akumulators un lādētājs nav iekļauti šajā komplektā.

Optimizētā birste lieliski notīra WPC, koka, akmens, vertikālās un jauktās virsmas
Iepazīstinām ar akumulatoru darbināmu daudzfunkcionālo tīrītāju AquaBrush Compact, vieglu un kompaktu risinājumu, kas ir ideāli piemērots vertikālai tīrīšanai. Lai ērtāk piekļūtu augstākām vietām, izvēlieties pagarinājuma caurules stiprinājumu (pieejams atsevišķi, preces nr. 14825-20). Šim tīrīšanas līdzeklim ir lieliska mobilitāte, tas ir kompakts un ērts. Pateicoties tās daudzpusībai un optimizētajam birstes profilam, tā ir piemērota dažādiem tīrīšanas uzdevumiem, tāpēc var izmantot atbilstošu instrumentu.

Ūdens patēriņa kontrole
Mūsu novatoriskais daudzfunkcionālais tīrīšanas līdzeklis ir izstrādāts, domājot par resursu taupīšanu. Tas ir aprīkots ar 3 pakāpju ūdens plūsmas kontroles sistēmu, kas ne tikai nodrošina rūpīgu tīrīšanas procesu, bet arī optimizē to lielākai efektivitātei. Vēl lielākai ērtībai šļūtenes savienojums atrodas uz roktura, tāpēc lietošanas laikā tas netraucēs. Vienkārši nospiežot pogu, ūdens tiek novirzīts caur iekšējo cauruli, novēršot vajadzību pēc tieša šļūtenes savienojuma ar birsti.

Ergonomisks un regulējams rokturis
Maksimālai ērtībai un komfortam daudzfunkcionālajam tīrītājam ir ergonomisks un regulējams rokturis. Neatkarīgi no tā, vai veicat ātru tīrīšanu vai lielāku tīrīšanas darbu, rokturi var viegli noregulēt, lai tas atbilstu jūsu vēlamajam darba stāvoklim, tādējādi samazinot spriedzi un nodrošinot ērtu satvērienu. Ergonomiskais un regulējamais rokturis nodrošina optimālu vadību un komfortu, atvieglojot tīrīšanas darbus.

Augstu kvalitāti garantija 3 gadu garantija.
Reģistrējoties vietnē gardena.com/en/c/support/product-registration 3 mēnešu laikā pēc iegādes. Baterijas un lādētāji netiek iekļauti. Garantijas noteikumi mājaslapā: gardena.com/en/c/garantija.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA VIRSMAS TĪRĪTĀJS COMPACT SOLO 970720801
+ +
Komplekta cena
164,49 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri