Tikai internetā
AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS TEXAS HTR1600
Kods: 0000000476522

AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS TEXAS HTR1600

132,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

HTR1600 Jautāt par šo preci Pievienot salīdzināšanai Pievienot vēlmju sarakstam Cena 132 € Neapmierina cena? Piedāvājiet savu! Šis produkts ir noliktavā. Viļņa, Verkių iela 32 Lentvaris, Kęstučio iela 1D Molėtai, Vilniaus iela 83 Molėtai, Vilniaus iela 17 Daudzums: 1 PIEVIENOT GROZĀ Līzinga kalkulatori gf sbl ml Ražotājs TEXAS Max. spiediens 120 bar Darba spiediens 80 bar Ūdens plūsma 390 l/h Jauda 1.6 kW Barošanas spriegums 230 V Šļūtenes garums 6 m Mazgāšanas līdzekļa dozēšanas sistēma Neintegrēta Strāvas vada garums 5 m Svars 6,7 kg. Augstspiediena mazgātājs Texas HTR1600 ar jaudu 1600 W un maksimālo spiedienu – 120 bāri. Maksimālā ūdens plūsma – 390 litri stundā (6,5 l / min). Iekārtai ir 5 m garš strāvas vads un 6 m gara augstspiediena šļūtene. Var piestiprināt ziepju dozatoru. Integrētie ritentiņi ļauj ērti nogādāt automazgātuvi vajadzīgajā vietā. Texas HTR1600 ir lieliski piemērots dārza mēbeļu, sienu, flīžu tīrīšanai, kā arī automašīnu vai dārza tehnikas mazgāšanai. Augstspiediena mazgātājam ir unikāla sprausla, kas ļauj izvēlēties 1 no 3 jaudas līmeņiem: 1. plakana 20 grādu plūsma (maigākai tīrīšanai) 2. jaudīga rotējoša "turbo" plūsma 3. 0 grādu punkta plūsma (īpaši stiprai tīrīšanai). Mazgātājs un tā piederumi aizņem maz vietas, padarot iekārtu viegli uzglabājamu.

Datu lapa
Preču zīmeTEXAS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri