AR KODU
-30%
Jauns
KOMPOSTA AKTIVATORS
Kods: 4770168924154

KOMPOSTA AKTIVATORS

8,99 €/ GAB
8,99 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

-30%
Įsigyk 30% pigiau su kodu OFF30
Kodas nukopijuotas

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

KOMPOSTA AKTIVATORS
Pielietojums. Koncentrēts mikrobioloģisks produkts augu izcelsmes vielu apstrādei un sadalīšanās un kompostēšanas paātrināšanai. Kompostēšanas process paātrinās līdz desmit reizēm, novērš komposta slikto smaku un palīdz ražot augstas kvalitātes organisko mēslojumu savai saimniecībai. Izgatavots no patentētiem mikroorganismiem, ir ekoloģiskais sertifikāts. Lietošana. Uz 1 m3 svaiga augu masas lietojiet 150 ml komposta aktivatora. Vienmērīgi izkaisiet un aplejiet ar ūdeni. Komposta kaudzi vienmēr uzturiet mitru. Pēc jaunas augu masas pievienošanas process jāatkārto. Pārkraujiet vai sabakstiet komposta kaudzi vai sakratiet to, lai tajā iekļūtu gaiss. Visaugstāko komposta kvalitāti iegūst, sajaucot koksnes zarus ar mīkstu zaļo masu proporcijā 1:5. Lai novērstu ūdens iztvaikošanu un kaudzes iekšienē uzturētu dabiski augsto temperatūru, ieteicams komposta kaudzi apsegt. Sastāvdaļas. Grauzdēta kukurūza, kukurūzas vālītes, sepiolīts, kviešu klijas, grauzdētas sojas pupas, Lactobacillus Farciminis CNCM-I-3699 un Lactobacillus Rhamnosus CNCM-I-3698 baktērijas. Dzīvnieku izcelsmes atkritumi nav piemēroti komposta ražošanai! Piemērots bioloģiskai ražošanai saskaņā ar Padomes Regulas (EK) Nr. 834/2007 un Komisijas Regulas (EK) Nr. 889/2008 prasībām. Drošības frāzes. Strādājot ar mēslojumu, ievērot vispārējās higiēnas prasības. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Uzglabāt temperatūrā no +5 līdz +25 °C. Ja nokļūst acīs vai uz ādas, rūpīgi noskalot ar ūdeni. Norīšanas gadījumā izskalot muti, sliktas pašsajūtas gadījumā meklēt medicīnisko palīdzību. Tukšo iepakojumu un produkta paliekas likvidēt atbilstoši vietējiem noteikumiem. Tilpums: 1 l.

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitāteRudens mēslošana, Vasaras mēslošana
Valodas uz iepakojumaEN, LT, LV, EE
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri