-30%
BIO KOMPOST KOMPOSTĒŠANAS VEICINĀTĀJS 1,5 L
Kods: 4751015780376

BIO KOMPOST KOMPOSTĒŠANAS VEICINĀTĀJS 1,5 L

6,99 € 4,89 €/ GAB
3,26 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

BIO KOMPOST KOMPOSTĒŠANAS VEICINĀTĀJS
Sapropeļa koncentrāts ar bioloģiski aktīvām humusvielām satur dabiskus mikroorganismus, kas veicina organisko vielu sadalīšanās procesu. Dabiskas izcelsmes sapropeļa produkts, piemērots izmantošanai bioloģiskajā lauksaimniecībā. Paātrina bioloģiskās degradācijas procesus veicina visa veida organisko atkritumu (salmu, ražas novākšanas atkritumu, kūtsmēslu, pārtikas atkritumu, sausās tualetes) kompostēšanu noņem nepatīkamās smakas, kas rodas organisko atlieku sadalīšanās laikā uzlabo augsnes auglību kavē patogēno mikrofloru. Lietošana. Koncentrātu atšķaida ar ūdeni!
Augsnē kompostējot augu atliekas, norma ir atkarīga no augu atkritumu daudzuma, iesakām 50 ml koncentrāta uz 10 litriem ūdens uz 100 m2. Sagatavotais darba šķīdums vienmērīgi tiek izvadīts augsnē 24-36 h pirms augsnes apstrādes vai sēšanas. Filtrēto līdzekli izmanto smidzināšanai, nefiltrēto – laistīšanai. Sagatavotā darba šķīduma pH ir 7  0,5. Var izmantot atkārtoti 14 dienas pēc pirmās procedūras.
Kompostējot kūtsmēslus, norma ir atkarīga no kūtsmēslu konsistences: vidēji 250 ml koncentrāta uz 1 tonnu kūtsmēslu. Koncentrātu atšķaida ar ūdeni proporcijā 1:100. Sagatavoto darba šķīdumu pakāpeniski ievada kūtsmēslu masā. Kompostējot, nepieciešams nodrošināt skābekļa piekļuvi kompostēšanas masai. Iegūto kūtsmēslu kompostu var izmantot augsnes mēslošanai un tās sastāva uzlabošanai.
Kompostējot organiskās atliekas, 1 m3 kompostējamo atkritumu norma ir 250 ml koncentrāta. Koncentrātu atšķaida ar ūdeni proporcijā 1: 100. Sagatavoto darba šķīdumu izmanto organisko vielu apstrādei. Visa kompostējamā masa tiek apstrādāta pakāpeniski, nodrošinot skābekļa piekļuvi kompostēšanas procesa laikā.
Iepakojums: 1,5 l.

Datu lapa
Preču zīmeGREENOK
Iesaiņošanai1.5 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri