Kods: 6952909001821

GREENWORKS STĪGU TRIMMERIS G24LT30M GD40BC BEZ AKUMULATORA

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Kompakts, 30 cm plats, akumulatora zāles pļāvējs „divi vienā“ maziem zālājiem. Greenworks G24LT30M ir izturīgs, pielāgojams 24 V zāles pļāvējs maziem zālājiem. Pārnēsājams zāles pļāvējs ar modernu 24 V litija jonu akumulatoru, neskatoties uz kompakto izmēru, nodrošina augstu veiktspēju. Ērtības garantē fakts, ka nav nepieciešama degviela un nav traucējošu elektrības vadu. Vienkārši ievietojiet akumulatoru un pļaujiet zāli. Zāles pļaušana un dārza apmalošana vēl nekad nav bijusi tik vienkārša kā ar pārnēsājamo trimmeri ar 30 cm pļaušanas platumu un regulējamu ātrumu. Ar papildaprīkojuma malu apgriešanas ritenīti varat ātri un precīzi apgriezt malas, lai panāktu perfektu apdari. Mainīgs ātrums. Lai pilnībā kontrolētu portatīvo pļāvēju G24LT30M, tam ir maināma ātruma funkcija, kas ļauj kontrolēt griešanas galvas ātrumu atkarībā no veicamā darba. Funkcija „divi vienā“ - zāles pļaušana un zāliena malu apgriešana G24LT30M portatīvajai trimmera ierīcei ir rotējoša galviņa, tāpēc varat pārslēgties no zāliena pļaušanas uz malu apgriešanu un otrādi, nospiežot vienu pogu. Palielināts griešanas platums līdz 30 cm un pilnībā automātiska kabeļa padeve nozīmē, ka vairs nav problēmu, pagarinot portatīvā trimmera kabeli. Vienkārši atlaidiet ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzi un nospiediet to vēlreiz, lai pagarinātu griešanas kabeli līdz vajadzīgajam garumam. Daļa no 24 V saimes Greenworks G24LT30M portatīvais trimmeris ir ļoti ērts, jo nav jāuztraucas par benzīnu vai elektrības vadiem. Tā vietā vienkārši ievietojiet uzlaboto 24 V akumulatoru - un esat gatavs darbam. Akumulatoru, kas ir daļa no Greenworks 24 V saimes, var izmantot dažādiem instrumentiem: zāles pļāvējiem, dzīvžogu šķērēm, motorzāģiem un citām akumulatora ierīcēm. Priekšrocības • Kompakts bezvadu portatīvais zāles pļāvējs / zāliena malu pļāvējs • Elastīgs un viegli transportējams • Pilnībā regulējama galva un rokturi lietotāja komfortam• Nav izplūdes gāzu • Kluss darbībā • Nav jāuztraucas par degvielu vai vadiem • Zemākas ekspluatācijas un uzturēšanas izmaksas, salīdzinot ar benzīna ekvivalentu • Maināma akumulatoru sistēma - 1 akumulators, daudz lietojumu • Pilna 3 gadu garantija Tehniskās īpašības: Nominālais spriegums - 24V Motora tips - ar sukām Svars - 2,9 kg Pļaušanas platums - 30 cm Darbības laiks ar (2Ah) akumulatoru - &lt16 min. Darbības laiks ar (4Ah) akumulatoru - &lt32 min. Griešanas virves padeve - automātiska Ziedu aizsardzība - Jā Griešanas nazis - nē Teleskopiskais vārpsta - Jā Regulējams rokturis -Jā Bez akumulatora un lādētāja. Ja jums ir nepieciešama lielāka jauda, izmēģiniet Greenworks GD24X2LT. Darbojas ar diviem 24 V akumulatoriem, kuri, meistarīgi pievienojot, nodrošina 48 V barošanu.
Datu lapa
Preču zīmeGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA ZĀLES PĻĀVĒJS ACCU POWERMAX LI40/37
+ +
Komplekta cena
869,99 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri