Tikai internetā
ZĀLES PĻĀVĒJS TEXAS BMZ5800 58V COMBI 4IN1
Kods: 0000000477321

ZĀLES PĻĀVĒJS TEXAS BMZ5800 58V COMBI 4IN1

384,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Ražotājs TEXAS Baterijas tips Litija jonu Pļaušanas platums 40 cm Kardānvārpsta Noņemama Komplektācija
Bez baterijas un lādētāja
Svars 6,1 kg Produkta apraksts Akumulatora daudzfunkcionāls zāles pļāvējs - krūmgriezis Texas BMZ5800. Tas ir lielisks instruments, kas spēj veikt vairākas funkcijas – pļaut zāli, apgriezt zarus vai apgriezt dzīvžogu. Izturīgs, ergonomisks un uzticams. Noņemamā vārpsta atvieglo transportēšanu – ierīce ietilps jebkuras automašīnas bagāžniekā. Komplektā ietilpst: uzgalis ar 40 cm pļaušanas platuma zāles pļāvēja galviņu disks zālei, 25 cm diametrā uzgalis zāles pļāvējs ar 25 cm griezējstieni uzgalis šķēres dzīvžogiem, 55 cm garš.
Akumulators un lādētājs jāiegādājas atsevišķi!

Datu lapa
Preču zīmeTEXAS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri