Tikai internetā
GREENWORKS STĪGU TRIMMERIS GD24X2TX BEZ AKUMULATORA
Kods: 6952909066936

GREENWORKS STĪGU TRIMMERIS GD24X2TX BEZ AKUMULATORA

169,99 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Universāls akumulatora zāles pļāvējs ar dubultu akumulatoru Greenworks GD24X2TX - izturīgs un universāls zāles pļāvējs ar 40 cm pļaušanas platumu maziem un vidējiem laukumiem. Ierīce, ko darbina uzlabota divu akumulatoru sistēma, nodrošina 48 V veiktspēju ar divām 24 V baterijām, kuras var izmantot kopā ar visiem citiem Greenworks 24 V saimes rīkiem, lai nodrošinātu pilnīgu pielāgotību un ērtības. GD24X2TX pārnēsājamo trimmeri ar ātri noņemamu divdaļīgu salokāmu vārpstu var savienot ar dažādiem piederumiem dažādu darbu veikšanai. Liels pļaušanas platums un papildu tīrīšanas galva. GD24X2TX trimmerim, ar lielāku 40 cm pļaušanas platumu maziem un vidēji lieliem zālājiem, ir dubulta neilona pļaušanas galva ar papildu automātisko padevi. Ja nepieciešams vairāk griešanas stieples, lietošanas laikā vienkārši piesitiet ar galvu pie seguma, un stieple pagarināsies līdz vajadzīgajam garumam. Inovācija ar diviem akumulatoriem. Jaunākais Greenworks uzlabojums ļauj divām sērijveidā savienotām 24 V baterijām darbināt 48 V motoru. Priekšrocības - papildu zāles pļaušanas jauda ar kompaktajām 24 V baterijām, kuras var izmantot ar visiem 24 V grupas instrumentiem: trimmeriem, zāles pļāvējiem, dzīvžogu šķērēm, motorzāģiem un citiem elektroinstrumentiem. Uzlabotais bezsuku motors nodrošina maksimālu efektivitāti, pagarina darbības laiku un palielina produktivitāti. Viens instruments, bezgalīgas iespējas. GD24X2TX portatīvais pļāvējs ir aprīkots ar divdaļīgu noņemamu vārpstas ātrās atbrīvošanas sistēmu, kas ļauj ātri noņemt portatīvo pļāvēja stiprinājumu. Papildu piederumi ir pieejami dažādiem darbiem, tostarp atzarošanai, dzīvžogu apgriešanai, malu apgriešanai, un grūti sasniedzamām vietām - papildu ieguvums no vārpstas pagarinājuma. Priekšrocības • Ļoti daudzpusīgs, pateicoties papildu piederumiem • Izturīgs un efektīvs bezsuku motors • Inovatīva duālā akumulatoru sistēma - visi 24 V ieguvumi, ar pilnu 48 V jaudu • Benzīna ierīces veiktspēja • Bez emisijām • Darbojas klusi ar zemu vibrāciju • Nav jāuztraucas par degvielu vai elektrības vadiem • Zemākas ekspluatācijas un apkopes izmaksas salīdzinot ar benzīna ekvivalentiem • Maināmā akumulatora sistēma - 1 akumulators, daudz pielietojumu • Pilna 3 gadu garantija Tehniskās funkcijas: Nominālais spriegums - 2X24V Motora tips - bezsuku Svars - 4,5 kg Pļaušanas platums - 40 cm Griešanas virves padeve - Pusautomātiska Griešanas nazis - Nē Regulējami rokturi - Jā Bez akumulatora un lādētāja.
Datu lapa
Preču zīmeGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri