Tikai internetā
GREENWORKS STĪGU TRIMMERIS UN KRŪMGRIEZIS GD40BCK4
Kods: 6952909019680

GREENWORKS STĪGU TRIMMERIS UN KRŪMGRIEZIS GD40BCK4

299,99 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Bezsuku Greenworks krūmu griezējs ļaus jums rūpēties par plašu dārza darbu klāstu, neuztraucoties par elektrības kontaktligzdas pieejamību kaut kur tuvumā. Iebūvētais un regulējamais D-Grip rokturis ļauj lietotājam izvēlēties darba stāvokli, padarot krūmgriezi viegli manevrējamu. Pateicoties īpaši vieglajam bezsuku motoram, tas ir viegli transportējams un ērti iekļaujas paredzētajā vietā. Šim stīgu trimmerim ir 25 cm plats asmens, kas ir ideāli piemērots biezākas zāles pļaušanai, un josta, kas samazina roku slodzi. Tehniskās īpašības: Nominālais spriegums - 40V Divvirzienu rotācija - Nē Motora tips - bezsuku Eko režīms - nē Darbības laiks ar (2Ah) akumulatoru - &lt20 min Darbības laiks ar (4Ah) akumulatoru - &lt40 min. Griešanas diametrs - 40 cm Griešanas virve - 2 mm Dubultā virve - Jā Grozāmā trimmera galva - Nē Svars - 5,5 kg Vibrācijas līmenis - &lt3,5 m/s2 Skaņas līmenis - &lt96 dB Maks. ātrums - 5300 apgr./min Trokšņa līmenis &lt83 dB Teleskopiska vārpsta - nē Komplektā ar 1x4Ah akumulatoru un lādētāju.
Datu lapa
Preču zīmeGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri