Jauns -25%
BIOFIX VARA LENTE PRET GLIEMEŽIEM, GLIEMJIEM UN KAILGLIEMEŽIEM 4M
Kods: 4751038330107

BIOFIX VARA LENTE PRET GLIEMEŽIEM, GLIEMJIEM UN KAILGLIEMEŽIEM 4M

6,99 € 5,24 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

BIOFIX VARA LENTE PRET GLIEMEŅIEM UN GLIEMEZIEM 4M
Darbības princips: vara lente, kuras darbības princips balstās uz dabā esošās statiskās elektrības izmantošanu. Kad gliemežnīca pieskaras vara sloksnei, rodas nemanāms elektrostatiskais lādiņš, kas izraisa gliemežu un gliemežu nolaišanos. Tāpēc tas ir piemērots, lai aizsargātu paaugstinātas dobes, dobes un dobes, augus podos, kā arī lai izveidotu necaurlaidīgu barjeru ap vietām, kuras vēlaties aizsargāt pret gliemežiem un gliemežiem. Pilnīgi nekaitīgs augiem, dzīvniekiem un cilvēkiem. Laika gaitā vara lente kļūst zaļa, taču tas nemazina tās efektivitāti.
Lietošana: maksimālam efektam lenti ieteicams uzklāt pirms augu sēšanas/stādīšanas. Notīriet vietu, kur tiks uzklāta lente. Atdaliet vara sloksni no baltās aizsargdaļas. Uzklājiet lenti vismaz pusi no katla augstuma no virsmas, pilnībā nosedzot to. Vara lentei jābūt tīrai efektīvai lietošanai.
Pirms lietošanas vienmēr izlasiet etiķeti un produkta informāciju. Iepakojums: 4 metri.

Datu lapa
Preču zīmeBIOFIX

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri