Kods: 477049534324

ŽALIASIS ŠĶIDRĀS KĀLIJA ZIEPES 1 KG"

5,80 € 4,35 €/ GAB
4,35 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Paredzētas dārza un dekoratīvo augu kopšanai. Piemērotas arī ierīču, grīdu, sienu, fasāžu un citu virsmu, kā arī dažādu audumu mazgāšanai. Dabīgas, efektīvas un bioloģiski sadalās.                                                        Lietošana: augu kopšanai: augļu un ogu krūmus apsmidzināt ar 2-6% šķīdumu līdz ziedēšanai un pēc ziedēšanas 2-3 reizes ik pēc 8-10 dienām. Gurķus, tomātus siltumnīcā apsmidzināt ar 2–4% šķīdumu. Pēc pēdējās apsmidzināšanas jāpaiet 5 dienām un tikai tad var novākt ogas un augļus. Ieteicams apsmidzināt augus ar vidēja lieluma lāsēm no 30 cm attāluma, no augšas līdz lejai tā, lai pilnībā samirktu stublāji, kā arī lapu virspuse un apakšpuse. Smidzināt dienā, kad nav stipra vēja, temperatūra nav augstāka par +20°C, no rīta, vakarā vai mākoņainā dienā. Nav ieteicams smidzināt uz ogām vai augļiem. Augļus un ogas pirms lietošanas nomazgāt. Šķīdums jāsagatavo tieši pirms smidzināšanas.
Mazgāšanai: mazgājot ar rokām, 5 l ūdens izšķīdināt 40–60 g ziepju. Mazgājot automātiskajās veļas mašīnās, deva ir  40-80 g atkarībā no ūdens cietības. Mazgāšanas režīmu un temperatūru izvēlēties atkarībā no auduma tipa.
Tīrīšanai: 10 l ūdens izšķīdināt 40–60 g ziepju. Pēc tīrīšanas virsmas nomazgāt ar tīru ūdeni.


  

Datu lapa
MērķisLīdzekļi kaitēkļu apkarošanai
Preču zīmeŽALIASIS
Iesaiņošanai1 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ŽALIASIS ŠĶIDRĀS KĀLIJA ZIEPES 1 KG"
+ + +
Komplekta cena
15,32 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri