-25%
LECITĪNA DĀRZEŅIEM NO PATOGĒNIEM 12 G
Kods: 5907102013189

LECITĪNA DĀRZEŅIEM NO PATOGĒNIEM 12 G

5,59 € 4,19 €/ GAB
349,38 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

LECITĪNA EMULGATORS DĀRZEŅIEM
Mērķis: dabisks dārzeņu kopšanas līdzeklis augu patogēnu kontrolei. Kā bāzes materiāls produkts ir noderīgs augu aizsardzībā un nav jāreģistrē (saskaņā ar SANTE 30.03.2015. dokumenta 12798/2014 noteikumiem) . Lecitīns ir dabisks produkts, kas ir fosfatīdu maisījums. To iegūst fizikālos procesos no augu izcelsmes sastāvdaļām – šķidrā sojas lecitīna. Tas darbojas profilaktiski kontakta ceļā. Bloķē patogēnu sporu dīgšanu. Kad augus izsmidzina, patogēni nevar iekļūt augu šūnu sieniņā. Produktam ir arī pozitīva ietekme uz auga veselību, jo tas stiprina audu aizsardzības mehānismus . Produkts nav izgatavots no ĢMO un nesatur ĢMO sastāvdaļas. Lietošana : izsmidziniet dārzeņus ar 6 g/4 l H 2 O/50 m 2 vai 12 g/8 l H 2 O/100 m 2 ik pēc 7 dienām augšanas sezonas laikā. Sastāvs: sojas lecitīna pulveris 100, emulgators E322. Masa: 12 g.

Datu lapa
Preču zīmeSUMIN
Iesaiņošanai12 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri