-30%
CHILY DĀRZA ZIEPU KONCENTRĀTS 0,5 L
Kods: 4771315391355

CHILY DĀRZA ZIEPU KONCENTRĀTS 0,5 L

5,99 € 4,19 €/ GAB
8,39 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

CHILY DĀRZA ZIEPU KONCENTRĀTS
Mērķis: dārza ziepju koncentrāts ar čili ekstraktu paredzēts dārza, sakņu dārza un dekoratīvo augu kopšanai. Masveida ražošanai.
Iedarbība: Zaļās dārza ziepes, kas bagātinātas ar čili piparu ekstraktu – izgatavotas no kālija taukskābēm. Instrumentu izmanto dārza, sakņu dārza un dekoratīvo augu kopšanai pret nevēlamiem vides faktoriem.
Lietošana: atšķaida 250 ml - 300 ml ar 10 l ūdens. Izsmidziniet augus ik pēc 14 dienām, lai rūpīgi samitrinātu stublājus un lapu augšējo un apakšējo malu. Darbu veiciet no rīta vai vakarā, bezvēja, mākoņainā dienā temperatūrā, kas nav augstāka par +20 °C. Pēc pēdējās miglošanas pirms ražas novākšanas jāpaiet nedēļai. Nelietot tieši uz ogām vai augļiem un ziedēšanas laikā. Pirms lietošanas nomazgājiet kultūru. Pirms lietošanas vienmēr izlasiet etiķeti un produkta informāciju. Iepakojums: 500 ml.

Datu lapa
Preču zīmeMKDS
Iesaiņošanai500 ml

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri