Kods: 4823107600326

SILA VIRTUVES STIKLA KERAMIKAS VIRSMU TĪRĪTĀJS 500ML   

3,39 €/ GAB
6,78 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

0326 Sila virtuves stikla keramikas virsmu tīrīšanas līdzeklis, 500 ml
Izsmidzināms virtuves stikla keramikas virsmu tīrīšanas līdzeklis efektīvi noņem ļoti netīras vietas, nesabojājot virsmu. Lietošana: izsmidziniet tīrīšanas līdzekli uz netīrās virsmas 15-25 cm attālumā, atstājiet dažas sekundes, pēc tam noslaukiet to ar mitru, tīru lupatu. Drošības noteikumi: Uzmanību! Kairina ādu. Kaitīgs norijot. Izraisa nopietnu acu kairinājumu. Ja nepieciešama ārsta konsultācija, paņemiet līdzi līdzekļa iepakojumu vai tā etiķeti. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Uzmanieties, lai tas nenokļūtu acīs, uz ādas vai apģērba. (P262). Pēc lietošanas rūpīgi izskalojiet ar ūdeni. NONĀKOT SASKARĒ AR ACĪM: Vairākas minūtes skalojiet acis ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Saskares gadījumā vai ja ir aizdomas par saskari: konsultējieties ar ārstu. Sargāt no saules gaismas. NONĀKOT SASKARĒ AR ĀDU: mazgājiet ar lielu daudzumu ziepju un ūdens. Īpaša ārstēšana. Lietojiet aizsargcimdus / aizsargapģērbu / acu (sejas) aizsardzības līdzekļi. Sastāvs: 5% nejonu virsmaktīvās vielas, koloidālā silīcija dioksīda nanodaļiņas, organiskais šķīdinātājs, monoetanolamīns, kompleksu veidojošs materiāls, D-limonīts, konservants Methylisothiazolinone. Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt vēsā, sausā vietā temperatūrā no + 5 °C līdz + 25 °C, tālāk no sildierīcēm. Izvairieties no tiešiem saules stariem. Glabāt cieši noslēgtu. Uzglabāt tālāk no pārtikas produktiem. Derīguma termiņš: 24 mēn. Ražošanas datums un partijas nr.: sk. uz iepakojuma. Izcelsmes valsts Ukraina.

Datu lapa
Preču zīmeSILA
Iepakojums0,5 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SILA VIRTUVES STIKLA KERAMIKAS VIRSMU TĪRĪTĀJS 500ML   
+ +
Komplekta cena
14,77 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri