Kods: 401095174233

LAPU PŪTĒJS IKRA ICB 20

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Praktiskums, ērtība, augsta kvalitāte un uzticamība - tās ir īpašības, ar kurām izceļas "IKRA" tehnika. Šis lapu pūtējs ir īpaši kluss, kompakts, viegls, bet jaudīgs. Izjaucams, tāpēc kompakts un neaizņem daudz vietas. Jauda: 20 V / 2 Ah Li Darbības laiks: 10-30 min Uzlādes laiks: 3-5 stundas Pūšanas ātrums: 150 km/h Maksimālā pūšanas jauda: 7 m³ / min Regulējams pūšanas ātrums Svars: 1,8 kg Garantija: 24 mēn. Komplektā: ar akumulatoru un lādētāju Komplektā: ar akumulatoru un lādētāju Vācu dārza tehnikas ražotājs IKRA Mogatec Baltijas valstīm un Skandināvijai prezentē zīmolus Ikra Mogatec, Flexo Trim un Tonino Lamborghini, kuriem raksturīga augsta kvalitāte, izturība un funkcionalitāte. Uzņēmums savus panākumus rēķina kopš 1977.g., kad tika izgatavots pirmais trimmeris. IKRA Mogatec rūpnīcā ir samontēta ar vismodernāko aprīkojumu, kas ražo visaugstākās kvalitātes elektriskās sistēmas, sajūga sistēmas un gultņu sistēmas. Tāpat arī Mogatec rūpnīca ražo, griež ar lāzeru, cietina un asina ar dimantu visaugstākās kvalitātes griešanas nažus, kas tiek uzstādīti ne tikai sava zīmola izstrādājumos, bet arī daudzos citos pasaules slavenos zīmolos.

Datu lapa
KrāsaMelna
Preču zīmeIkra Mogatec
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA AKUMULATORA DZĪVŽOGU ŠĶĒRES COMFORTCUT 60/18V P4A
+ +
Komplekta cena
941,99 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri