Tikai internetā
LAPU PŪTĒJS IKRA ILS 3000 E
Kods: 4010951741255

LAPU PŪTĒJS IKRA ILS 3000 E

115,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Praktiskums, komforts, augsta kvalitāte un uzticamība - tās ir «IKRA» dārza aprīkojuma īpašības. Šim lapu pūtējam-savācējam ir 3 funkcijas: pūšana, putekļsūcējs (iesūkšana) un lapu sasmalcināšana . Tas pūš lapas, var iesūkt un sasmalcināt. Ierīcei ir mainīga ātruma kontrole un īpašs smalcināšanas režīms. Tā ir īpaši efektīva mulča ar metāla nažiem. Jauda: 3000 W / 230 V Pūšanas ātrums: 300 km/h Sūkšanas jauda: 13,5 m3 / min Smalcināšanas koeficients: 15: 1 Savākšanas maisiņš: 45 l Skaņas jaudas līmenis: 105 dB (A) Elektriskās jaudas kontrastole: Jā Svars: 3,1–4,2 kg Garantija: 24 mēneši Vācu dārza tehnikas ražotājs IKRA Mogatec Baltijas tirgū iepazīstina ar Ikra Mogatec, Flexo Trim un Tonino Lamborghini zīmoliem, kuriem raksturīga augsta kvalitāte, izturība un funkcionalitāte. Uzņēmums savus panākumus rēķina kopš 1977. gada, kad tika izgatavots pirmais trimeris. IKRA Mogatec rūpnīca ir aprīkota ar vismodernāko aprīkojumu, kas ražo visaugstākās kvalitātes elektriskās sistēmas, sajūga sistēmas un gultņu sistēmas. Kā arī Mogatec rūpnīca izmanto lāzergriešanas, sacietēšanas un asināšanas tehnikas no visaugstākās kvalitātes asmeņiem, kas tiek uzstādīti ne tikai pašu zīmola izstrādājumos, bet arī daudzos citos pasaules slavenos zīmolos.

Datu lapa
KrāsaPelēka
Preču zīmeIkra Mogatec
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

LAPU PŪTĒJS IKRA ILS 3000 E
+ +
Komplekta cena
443,00 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri