Tikai internetā
GARDENA PŪTĒJS POWERJET 40-LI
Kods: 4078500031592

GARDENA PŪTĒJS POWERJET 40-LI

395,99 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Jaudīgs akumulatora pūtējs/sūknis lielākiem dārziem un laukumiem Spēcīgs un ērti lietojams GARDENA akumulatora lapu pūtējs/sūknis „PowerJet Li-40“ atbrīvo zemi no gružiem, lapām un nopļautas zāles, aizpūšot to līdz 320 km/h lielā ātrumā vai sūknējot ar līdz 160 l/sek lielu spēku. Strādājot, Jums nevajadzēs saliekties. Lai nodrošinātu maksimālu komfortu lietošanas laikā, uz roktura ir uzstādīts vadības panelis. Pūšanu/sūkšanu var vienmērīgi pieregulēt, lai tas atbilstu noteiktajam uzdevumam. Komplektā ar akumulatoru un lādētāju. Produkts darbojas ar viegli kopjamu 40 V* ir 4,2 Ah GARDENA sistēmas akumulatoru. Akumulatoru var ātri uzlādēt jebkurā laikā. Turklāt tas ir aizsargāts no atmiņas efekta. * Maksimālais spriegums bez slodzes ir 40 V, nominālais spriegums 36 V.

Datu lapa
KrāsaMelna
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri