Kods: 6952909016733

GREENWORKS PŪSTUVAS G24AB BEZ AKUMULATORA

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Kompakts 24 V akumulatora lapu pūtējs maziem dārziem. Greenworks G24AB ir kompakts un viegls 24V lapu pūtējs, kas paredzēts mazākām platībām. Pūtējs, ko darbina uzlabots 24 V litija jonu akumulators, nodrošina augstu veiktspēju, neskatoties uz kompakto izmēru. Ērtību garantē tas, ka nav traucējošu elektrības vadu. Vienkārši ievietojiet akumulatoru un pūtiet. Tas viegli izpūš lapas un citas vaļīgās daļiņas un gružus visā dārzā, saglabājot to sakoptu un tīru visu gadu. Aksiālais ventilators. Pateicoties G24AB aksiālā ventilatora konstrukcijai, ierīce ir ļoti kompakta un viegla, patērē mazāk enerģijas nekā tradicionālās ierīces ar centrbēdzes ventilatoru un kalpo ilgāk, nezaudējot veiktspēju. Regulējams ātrums. G24AB ir regulējams ātrums - jo spēcīgāk nospiežat, jo spēcīgāka ir gaisa plūsma. Šī funkcija ļauj kontrolēt vadību, strādājot mazākos dārzos, kā arī palielināt efektivitāti un pagarināt darbības laiku. 24 V Greenworks G24AB nodrošina pilnīgu ērtību bez nepieciešamības risināt elektrības vadu problēmas. Tā vietā vienkārši ievietojiet uzlaboto 24 V akumulatoru - un esat gatavs. Akumulatoru, kas ir daļa no Greenworks 24 V saimes, var izmantot dažādiem instrumentiem: zāles pļāvējiem, dzīvžogu šķērēm, motorzāģiem un citiem elektroinstumentiem. Priekšrocības • Kompakts akumulatora lapu pūtējs • Viegls un viegli transportējams - sver tikai 1,5 kg • Mainīgs ātrums pilnīgai kontrolei • Nav izmešu • Darbojas klusi un ar vāju vibrāciju • Nav jāuztraucas par degvielu un elektrības vadiem • Nomaināma akumulatoru sistēma - 1 akumulators, daudz pielietojumu • Pilna 3 gadu garantija Tehniskās īpašības: Nominālais spriegums - 24V Motora tips - Ar sukām Svars - 1,5 kg Darbības laiks ar (2Ah) akumulatoru <9 min Darbības laiks ar (4 Ah) akumulatoru <18 min Maks. gaisa ātrums - 160 km/h Mainīgs ātrums - 9,3 m3/h Maks. gaisa plūsma - Jā Ventilatora tips - Aksiāls Bez akumulatora un lādētāja.

Datu lapa
Preču zīmeGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA AKUMULATORA DZĪVŽOGU ŠĶĒRES COMFORTCUT 60/18V P4A
+ +
Komplekta cena
1 176,00 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri