-25%
FRIENDS/DRUG ŠĶIDRĀS SAIMNIECĪBAS ZIEPES 1L
Kods: 4820023367036

FRIENDS/DRUG ŠĶIDRĀS SAIMNIECĪBAS ZIEPES 1L

3,29 € 2,47 €/ GAB
2,47 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Paredzēts baltu un krāsainu audumu mazgāšanai ar roku un automātiskajām veļasmašīnām, dažādu cietu virsmu tīrīšanai un trauku mazgāšanai. Lieliski mazgā karstā un aukstā ūdenī. Lietošana: mazgāšana automātiskajā veļas mašīnā: 80 - 100 ml/ 5 kg sausas veļas. 1000 ml= 10-12 veļas mazgāšanas reizes. Mazgāšanai ar rokām. 80 - 100 ml/ 10 l ūdens. Ļoti netīrai veļai un, mazgājot cietā ūdenī, palieliniet mazgāšanas līdzekļa daudzumu par 30-40 ml. Virsmu tīrīšanai: 80 - 100 ml/ 10 l ūdens. Trauku mazgāšanai: 1-2 pilieni uz sūkļa. Esi uzmanīgs! Izraisa acu kairinājumu. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. NONĀKOT SASKARĒ AR ACĪM: Vairākas minūtes skalojiet acis ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Ja acu kairinājums nepāriet: konsultēties ar ārstu. SASKAROTIES AR ĀDU: nomazgāt ar lielu daudzumu ūdens. NORĪŠANAS GADĪJUMĀ: izskalot muti, neizraisīt vemšanu. Uzglabāt 5-25 °C temperatūrā. Jāsargā no tiešiem saules stariem. Satur proteāzes. Var izraisīt alerģisku ādas reakciju. Saturu/iepakojumu izmetiet sadzīves atkritumu konteinerā. SASTĀVS: Mazāk nekā 5% anjonu virsmaktīvās vielas, mazāk nekā 5% nejonu virsmaktīvās vielas, ziepes, glicerīns, EDTA, nātrija hlorīds, antibakteriāla piedeva, biezinātājs, citronskābe, konservants, smaržvielas. Vislabāk lietot pirms termiņa beigām un partijas nr.: skat. uz iepakojuma Izcelsmes valsts: Ukraina.

Datu lapa
Preču zīmeDRUG
Iepakojums1 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

FRIENDS/DRUG ŠĶIDRĀS SAIMNIECĪBAS ZIEPES 1L
+
FRIENDS/DRUG ŠĶIDRĀS SAIMNIECĪBAS ZIEPES 1L 2,47 € / GAB
Komplekta cena
3,89 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri