Kods: 4779030510341

SCHULTZ MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS ZIEDOŠIEM AUGIEM 250 ML

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

SCHULTZ Bloom Food NPK 6-3-8+3MgO+TE (B+Cu+Fe+Mn+Mo+Zn) Mēslojums ziedaugiem ar magniju un mikroelementiem 250 ml Sabalansēts augstākās kvalitātes mēslojums ar visiem augiem nepieciešamajiem makro- un mikroelementiem . Radīts speciāli ziedošiem augiem, lai veicinātu ātru un bagātīgu ziedēšanu, veselīgu un kompaktu augšanu, ziedu spilgtumu, krāsu piesātinājumu. Augi viegli absorbē mēslojumu, un tas nekavējoties sāk darboties. Paredzēts, lai mēslotu visus iekštelpu un āra puķes, kas audzētas mājās, uz balkona, terasē un ārā. Ideāli piemērots vasaras ziedošām puķēm: surfīnijām, petūnijām, ģerānijām, begonijām, hortenzijām, lavandām, fuksijām, verbenām, zariņiem, bāreņiem, kliņģerītēm. LIETOŠANA Pirms katras lietošanas mēslojumu kārtīgi sakratiet. TELPAS AUGI 7 pilieni mēslojuma (1 pipete) - 1 litram ūdens, katru reizi laistot. Mēslojot 1-2 reizes mēnesī, 2 pipetes - 1 litram ūdens. ĀRA AUGIEM 3 pipetes - 1 litram ūdens, katru reizi laistot. Mēslojot 1-2 reizes mēnesī, 5 pipetes - 1 litram ūdens. EK MĒSLOJUMS. C.2.1 - kombinētais šķidrais mēslojums. NPK 6-3-8+TE.

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitāteVisų sezonų tręšimas
Mēslojumu veidiŠķidrie mēslošanas līdzekļi
Preču zīmeSCHULTZ GARDEN
Iesaiņošanai250 ml

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SŪNU UN AĻĢU TĪRĪŠANAI 100 ML
+ +
Komplekta cena
104,23 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri