Tikai internetā
GREENWORKS LĀDĒTĀJS G24X2UC2
Kods: 6952909062464

GREENWORKS LĀDĒTĀJS G24X2UC2

54,99 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Greenworks G24X2UC2 24V 2 A dubultajam lādētājam ir integrēta akumulatora dzesēšanas un uzlādes statusa gaismas diode. G24X2UC2 lādētājs, ko var izmantot guļus stāvoklī vai piestiprināt pie sienas, ir saderīgs ar visām 24 V Greenworks baterijām. Divu portu dizains ļauj vienlaikus uzlādēt divas 24 V baterijas. Uzlādes laiks divām G24B2 baterijām (24V, 2 Ah) = 60 min. Uzlādes laiks divām G24B4 baterijām (24V, 4 Ah) = 120 min. Litija jonu tehnoloģija. Greenworks baterijās ir iekļauta jaunākā litija jonu tehnoloģija optimālai veiktspējai. Priekšrocības: ātra uzlāde, ilgs darbības laiks un pašizlādes novēršana. Daļa no 24V saimes. Lādētājs, kas ir daļa no Greenworks 24V saimes, ir saderīgs ar visiem diapazona akumulatoriem (G24B2 un G24B4). Uzlādes līmeņa indikators. Lādētājam ir integrētas gaismas diodes, kas skaidri parāda uzlādes stāvokli. Priekšrocības • Ātra uzlāde • Vienlaicīgi var uzlādēt 2 baterijas • LED uzlādes līmeņa indikators • Akumulatora dzesēšanas sistēma • Ātra akumulatora uzstādīšana • Lietojams guļus stāvoklī vai piestiprināts pie sienas • Savietojams ar visām Greenworks 24 V baterijām • Daļa no Greenworks 24V grupas • Pilna 3 gadu garantija Tehniskās īpašības: Nominālais spriegums - 24V Uzlādes ligzdas - 2 Pie sienas- Jā LED uzlādes līmeņa indikators - Jā (24V, 2 Ah) akumulatora uzlādes laiks - 60 min. (24V, 4 Ah) akumulatora uzlādes laiks - 120 min.
Datu lapa
ZīmolsGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri