Tikai internetā
GREENWORKS AKUMULATORS G24B2
Kods: 6952909053127

GREENWORKS AKUMULATORS G24B2

59,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Daļa no 24 V grupas Akumulatoru, kas ietilpst Greenworks 24V grupā, var izmantot dažādiem instrumentiem: zāles pļāvējiem, dzīvžogu šķēres, motorzāģiem un citām akumulatora ierīcēm. 2 Ah 2 Ah akumulators nodrošina 43,2 vatu stundu enerģiju, kas ir ideāli piemērots vieglākiem dārza darbiem. Vai neesat pārliecināts, ko nozīmē Ah? Ah - ampērstundu saīsinājums. Jo augstāka ir ampērstunda, jo ilgāk akumulators piegādās ierīcei strāvu. Priekšrocības • Nav automātiskas izlādes • LED jaudas indikators • Viegls • Nav emisiju • Nav jāuztraucas par degvielu vai vadiem • Zemākas ekspluatācijas un apkopes izmaksas salīdzinājumā ar benzīna ekvivalentu • Maināmā akumulatora sistēma • 1 akumulators, daudz pielāgošanas iespēju • Pilna 2 gadu garantija Tehniskās īpašības: Nominālais spriegums - 24V Akumulatora jauda - 2 Ah Vatu stundas - 43,2 Wh Uzlādes laiks līdz 100% - &lt45 min. Svars - 0,532 kg Biežāk uzdotie jautājumi. Jaut. Kāds ir labākais akumulatora uzglabāšanas veids? Atb. Akumulators vienmēr jāuzglabā telpās, sausā vidē. Lai pagarinātu kalpošanas laiku, uzglabāšanas temperatūrai jābūt no 5 ° C līdz 35 ° C. Nekad neglabājiet tiešos saules staros vai siltuma avotu tuvumā. Lai akumulatoru saglabātu ilgāku laiku, iesakām to uzlādēt vismaz līdz 40 % no akumulatora ietilpības. Jaut. Kā vislabāk uzlādēt akumulatoru? Atb. Akumulatoru drīkst uzlādēt tikai iekštelpās temperatūrā no + 5 ° C līdz + 45 ° C, jo augsta un zema temperatūra drošības apsvērumu dēļ var aktivizēt un deaktivizēt akumulatora aizsardzības sistēmu. Litija jonu akumulators darbojas vislabāk, ja tā uzlādes līmenis ir no 30 līdz 60 procentiem. Greenworks akumulatoru gadījumā tas precīzi atbilst divām iedegtajām gaismas diodēm uz uzlādes līmeņa indikatora. Tādējādi, atšķirībā no vecajiem akumulatoriem, litija jonu akumulatoru ieteicams uzlādēt ar nelieliem intervāliem. Jaut. Cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai nomainītu akumulatoru? Atb. Lai gan akumulatori ir klasificēti kā palīgmateriāli, tiem vajadzētu ilgt vismaz 1000 ciklus (no 0 līdz 100 procentiem uzlādes), ja tie tiek pareizi uzglabāti. Parasts lietotājs to varēs izmantot daudzus gadus.
Datu lapa
Preču zīmeGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri