SANSAVJEĒRA (SANSEVIERIA) CYLINDRICA 10Ø30H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001237719

SANSAVJEĒRA (SANSEVIERIA) CYLINDRICA 10Ø30H

Sansevieria

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Līdakaste (Sansevieria)
Viens no stingrākajiem augiem, kas ar savu struktūru izdaiļo interjeru un spēj iepriecināt ar savu stingro, biezo lapotni. Var atrast vienkrāsainas, raibas šķirnes. Tie nav prasīgi, tāpēc tos var audzēt ikviens.
Uzglabāšana: labi jūtas telpā ar mazāk gaismas. Piemērots austrumu vai rietumu pusei. Vasarā to var iznest ārā, lai atsvaidzinātu.
Apgaismojums: nepieciešama gaisma, bet ir jutīga pret tiešiem stariem.
Temperatūra: nepieciešama 15-20 °C.
Laistīšana: tikai tad, kad substrāts ir pilnībā izžuvis. Ieteicams ik pēc 2-6 nedēļām atkarībā no mājas mitruma un temperatūras.
Substrāts: var izmantot labi drenētu, auglīgu, kaktusa augu maisījumu.
Mēslošana: augšanas laikā ar šķidro kaktusu mēslojumu. Ziemā nemēslojam.
Pārstādīšana: martā vai aprīlī, kad augs pilnībā piepilda puķu podu.

Datu lapa
Augu augstums, cm30
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsSukulenti

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ZĀLIENA MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS 10 KG
+ +
Komplekta cena
36,98 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri