Jauns
KALNU PRIEDE
Kods: 0000001434026

KALNU PRIEDE

9,90 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Skujkoks, parasti blīvs krūms (jo tam ir vairāki stumbri). Aug lēni, kopumā daudzu gadu garumā, var sasniegt 15-20 m augstumu. Kalnu priedes Latvijas piekrastē ir ieaudzētas. Zari ir izliekti, galotnes ceļas uz augšu. Miza brūngani pelēka, sasprēgājusi. Skujas zaļas, 3-6 cm garas, aug pa pāriem. Pumpuri sveķaini, brūni. Čiekuri noapaļotas konusveida formas, 2-3 cm diametrā, brūni, salikti pa vairākiem. Nav prasīgs, bet nemīl mitras vietas, izturīgs pret aukstumu, salu, sausumu. Piemērota stādīšanai grupās, nogāzēs, parkos, uz augstu koku fona. Augstumu var regulēt katru gadu, saīsinot (noplūcot) zaļos jaunos dzinumus. Izturīga pret pilsētas piesārņojumu. Nevērtīga koksne.

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri