-25%
L'ODE ŠAMPŪNS-KONDICIONIERIS 2IN1 TAUKAINIEM MATIEM 400ML
Kods: 4823107600715

L'ODE ŠAMPŪNS-KONDICIONIERIS 2IN1 TAUKAINIEM MATIEM 400ML

2,49 € 1,87 €/ GAB
4,67 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

L'Ode šampūns - kondicionieris 2 in 1 ar alvejas sulu, propolisu un E vitamīnu, taukainiem matiem.
Dabas noslēpumi no L'Ode zīmola ir līnija, kas bagātināta ar dabas dāvanām.
L'Ode šampūns-kondicionieris piešķirs jūsu cirtām svaigumu un apjomu.
Tas ir bagātināts ar dabīgu alvejas sulu, propolisu un E vitamīnu.
Pateicoties vērtīgajām sastāvdaļām, līdzeklis ne tikai attīra, bet arī papildus rūpējas par galvas ādu un šķipsnām visā garumā.
Tas dziļi mitrina, normalizē hidrolipīdu līdzsvaru, stiprina matu saknes un bagātina tās ar barojošām vielām. Aqua, Sodium Laurel Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Polyquaternium-7, Polyquaternium-10, PEG-7-Glyceryl Cocoate, Glycerin, Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Parfum, Aloe Barbadensis, Leaf Juice, Propolis Extract, Carum Petroselin Extract, Arctia Papa Root Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Helianthus Annuus Flower Extract, Officinalis Calendula Flower Extract, Hypericum Perforated Extract, Tocopherol Acetate, Benzyl Alcohol, Methylchlorolsothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 42090, CI 19140.

Datu lapa
Preču zīmeL'ODE
Iepakojums0,4 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

L'ODE ŠAMPŪNS-KONDICIONIERIS 2IN1 TAUKAINIEM MATIEM 400ML
+ + +
Komplekta cena
35,90 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri