Kods: 4770168142213

DĀRZA SALĀTI BERTOLT*GALBA

Lactuca sativa L.

Sėjos laikas, gylis


IV - V, VII, 0,5cm

Attālumi, cm


20x20 cm

Raža


V-VI, VIII

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Ražīgs salātu maisījums – uzturā lietojamas galviņas, var plūkt arī lapiņas. Šķirne tiek novērtēta agrīnās un kvalitatīvās ražas dēļ. Audzē pavasara, vasaras un rudens ražai. Var sēt uz lauka un siltumnīcā, ilgi nepāraug. Izaug 40–55dienās. Salātus izrauj izlases kārtībā – tos, kas izauguši lielāki.
Sēklu lentes priekšrocības: lielāka, bagātīgāka, kvalitatīvāka raža. Ja ir pietiekami daudz mitruma, sēklas sadīgst vienādāk un ātrāk. Sējums ir kārtīgs, atstarpes starp rindām – vienādas, tāpēc šādu sējumu vieglāk un ērtāk apklāt ar plēvi, ravēt. Pirms sēklu lentes ieklāšanas augsni nepieciešams saliet. Ieklāto sēklu lenti apbērt ar zemi un vēlreiz bagātīgi salaistīt.
Maisījuma sastāvs iepakojumā: salāti BERTOLT, 66,6 % (2,66 m), salāti GALBA, 33,3 % (1,34 m).
No 4 m garas lentes var cerēt iegūt apmēram 180 kvalitatīvus augus un bagātīgu ražu.  

Datu lapa
Sėjos laikas, gylisIV - V, VII, 0,5cm
Attālumi, cm20x20 cm
RažaV-VI, VIII
Preču zīmeLUCIA ELITE
Sēklu lentes garums4M

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MAKU VIRTUVES CIMDI 276351
+ +
Komplekta cena
7,30 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri