-25%
SALĀTI BABY LEAF MIX
Kods: 4770168142343

SALĀTI BABY LEAF MIX

Lactuca sativa L.

Sėjos laikas, gylis


III-VI, VIII-X, 0,5cm

Attālumi, cm


10x20 cm

Raža


IV-X

1,95 € 1,46 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Agrīnu šķirņu salātu maisījums. Lapiņas nelielas, ar labu garšu, zaļā un sarkanā krāsā. Šķirņu maisījums piemērots salātu audzēšanai pavasara, vasaras un rudens ražai. Aug ātri, izaug 35–50 dienās. Vislabāk aug labi iestrādātā mālsmilts vai viegla smilšmāla augsnē bez nezālēm.
Sēklu lentes priekšrocības: lielāka, bagātīgāka, kvalitatīvāka raža. Ja ir pietiekami daudz mitruma, sēklas sadīgst vienādāk un ātrāk. Sējums ir kārtīgs, atstarpes starp rindām vienādas, tāpēc šādu sējumu vieglāk un ērtāk apklāt ar plēvi, ravēt. Pirms sēklu lentes ieklāšanas augsni nepieciešams saliet. Ieklāto sēklu lenti apbērt ar zemi un vēlreiz bagātīgi salaistīt.
Maisījuma sastāvs paciņā: salāti BIONDA A FOGLIA LISCIA 33,3 % (1,33 m), salāti BIONDA A FOGLIA RICCIA 33,3 % (1,33 m), salāti BISCIA ROSSA 33,3 % (1,33 m). 

Datu lapa
Sėjos laikas, gylisIII-VI, VIII-X, 0,5cm
Attālumi, cm10x20 cm
RažaIV-X
Gyvos ir dirbtinės eglutės2020. gads
Šķirnes agrīnumsAgra
Preču zīmeLUCIA ELITE
Sēklu lentes garums4M

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri