-25%
SALĀTI DEREL
Kods: 4770168142398

SALĀTI DEREL

Lactuca sativa L.

Svars


1 g

Sėjos laikas, gylis


V-VII, 1 cm

Sēšanas laiks laukā


V-VII

Attālumi, cm


20x25 cm

Raža


V-IX

2,05 € 1,54 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks laukā
Raža
Sēšanas laiks siltumnīcā

Vidēji agrīna (iceberg) galviņsalātu tipa šķirne. Šķirne iecienīta ne tikai lieliskās garšas, bet arī īpašās krāsas dēļ. Galviņas sarkanā krāsā, iekšā gaiši zaļas, 600 g smagas. Šķirne tiek novērtēta kraukšķīgo, ļoti gardo lapu dēļ, kuras nemēdz palikt rūgtas. Salāti pēc nogriešanas ilgi nevīst, tie jātur ledusskapī +3–5 °C temperatūrā. Audzē pavasara, vasaras un rudens ražai, uz lauka un siltumnīcās. Pastāvīgajā vietā salātu dēsti tiek stādīti, kad tiem ir 5–6 īstās lapiņas. Stāda 20 x 25 cm attālumā, ne dziļāk, kā tie auguši iepriekš. Lai ražu iegūtu agrāk, ieteicams izaudzēt dēstus. Sējot tieši augsnē, ieteicams sējumu izretināt. Tad izaugs vairāk lapu, būs lielāka raža. Pēc sadīgšanas ražu var novākt pēc 65-75 dienām.
1,0 g ir apmēram 800-1000 sēklas.

Datu lapa
Svars1 g
Sėjos laikas, gylisV-VII, 1 cm
Sēšanas laiks laukāV-VII
Attālumi, cm20x25 cm
RažaV-IX
Šķirnes agrīnumsVidēji agra
Preču zīmeLUCIA ELITE
Sēšanas laiks siltumnīcāIII-IV

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri