Jauns
ROZE KĀPELĒJOŠĀ ALCHYMIST
Kods: 0000001346350

ROZE KĀPELĒJOŠĀ ALCHYMIST

Rosa Alchymist

Ziedēšanas laiks


VI-VII

Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Spēcīgi augoša, lielziedu, Kordes (izcelsmes valsts Vācija) grupas roze. Dzinumi ir biezi, spēcīgi, dzeloņaini. Zied vienu reizi, ļoti bagātīgi, jūnijā-jūlijā. Lapas ir tumši zaļas, lielas, daļēji spīdīgas. Ziedi ir lieli, 10-12 cm diametrā, kupli un koncentrēti, zieda centrā veidojot izteiktu ķekaru. Viegla smarža. Ziedēšanas laikā tā krāsa mainās no dzeltenbrūnas līdz rozā, un vienlaicīgi zied dažādos rozā toņos. Stādiet pilnā saulē vai daļēji ēnā, ātri uzzied, kad stāda pilnā saulē. Zied uz divgadīgiem kātiem, atzarot rudenī, pēc ziedēšanas un noņem 1-2 vecus zarus. Pavasarī atzarot tikai bojātos, apsalušos zarus. Nepieciešama profilaktiska izsmidzināšana ar vara preparātiem. Jūtīga pret plankumainību. Auglīga, mitra augsne, laistīšanas laikā izvairieties no lapu laistīšanas. Augam ir vajadzīgi balsti, uz kuriem tas var balstīties, pie kā turēties. Audzētas grupās, piemērots audzēšanai uz žogiem. Stādi audzējami podiņos - saknes ir attīstītas, tāpēc tos iespējams stādīt visu silto sezonu. Pēc stādīšanas laista reti, bet bagātīgi, līdz nogatavojas.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-VII
Platums, cm1-3 m
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Kokaugi
Augļaugu sugasC2
Ziedu krāsaDivkrāsu
Izaug līdz2-4 m
Aukstā zon5
TaipaC2
Žydėji mo laikasVI-VII

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri