-25%
PUĶU MAISĪJUMS WILD FLOWERS
Kods: 4770168281127

PUĶU MAISĪJUMS WILD FLOWERS

Svars


10 g

Sėjos laikas, gylis


IV-VI, IX

Ziedēšanas laiks


VI-IX

Daļēja ēna


Starp pārdotākajiem produktiem


2,30 € 1,73 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Puķu maisījums | Wild Flowers
Maisījumā ir 25 sugu viengadīgu un daudzgadīgu puķu sēklas ziedošai pļavai. Rada daudzkrāsainu paklāju pļavā. Puķes ziedēs vairākus gadus, par ziediem varēsiet priecāties visu sezonu. Ieteicams sēt agri pavasarī, sēklas sajaucot ar zāles maisījumu. Var sēt jau esošā pļavā, ļoti svarīgi sagatavot vietu, kur sēsiet maisījumu. Pļavu ieteicams nopļaut, uzirdināt augsnes virskārtu. Lai sēklas sadīgtu, nepieciešams aplaistīt.

Datu lapa
Cenu grupa8
Svars10 g
Sėjos laikas, gylisIV-VI, IX
Ziedēšanas laiksVI-IX
Daļēja ēna
Starp pārdotākajiem produktiem
Augu augstums, cm40- 70 cm
Preču zīmeŽALIA STOTELĖ
Piemērots audzēšanaiPuķu dobēs

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri