-25%
PARASTĀS OZOLĪTES CLEMENTINE ROSE
Kods: 4770168266056

PARASTĀS OZOLĪTES CLEMENTINE ROSE

Aquilegia vulgaris L.

Sēšanas laiks laukā


V

Attālumi, cm


40x30 cm

Raža


VI, VIII-IX

3,30 € 2,48 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks laukā
Raža
Sēšanas laiks siltumnīcā

Daudzgadīgas puķes, kas uzzied jau pirmajā gadā pēc iesēšanas. Puķes ar oriģināliem pildītiem ziediem, aug ēnainās vietās, mitrās augsnēs. Īpaši piemērotas audzēšanai vecās lauku sētās, netālu no ūdens tilpēm. Ziedus var griezt pušķiem. Ja vasaras sākumā noziedējušās puķes nogriež, vasaras beigās šīs puķes uzziedēs vēlreiz. Nepārstādītas tajā pašā vietā puķu dobēs var augt 3–5 gadus. Sēklas dīgst ilgi, puķu dobēs stāda dēstus.

Ar 10 sēklām pietiks 2 m2 lielai puķu dobes platībai. 

Datu lapa
Sēšanas laiks laukāV
Attālumi, cm40x30 cm
RažaVI, VIII-IX
Preču zīmeLUCIA ELITE
Sēklu skaits iepakojumā10
Sēšanas laiks siltumnīcāIV-V

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri