Jauns
KALNU PRIEDE KRAUSKOPF
Kods: 0000001433784

KALNU PRIEDE KRAUSKOPF

74,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Skuju koks, parasti blīvs krūms. Lēni augošs. Miza ir brūngani pelēka, grumbuļaina. Skujas zaļas, īsas. Pumpuri sveķaini, brūni. Nav prasīgs, bet nemīl mitras vietas, izturīgs pret aukstumu, salnu, sausumu. Piemērots grupu stādījumiem, kalnainās vietās, parkos, uz augstu koku fona. Augstumu var regulēt, katru gadu atzarojot zaļos jaunos dzinumus. Izturīgs pret pilsētas piesārņojumu. Koksne nav vērtīga.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri