Kods: 4770168920538

VIJOLĪTES SPRING STARS

Viola wittrockiana

Svars


0.1 g

Sēšanas laiks laukā


VI-VIII

Attālumi, cm


20x20 cm

Ziedēšanas laiks


IX-X, IV-VI

Sēklu skaits 1 gramā


800

2,80 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks laukā
Piemērots audzēšanai

ATRAITNĪTES SPRING STARS
Divgadīgas puķes, audzē puķu dobēs, uz balkoniem, puķu podos, piemērotas kapu apzaļumošanai. Atraitnītes iecienītas ilgās ziedēšanas dēļ rudenī un agri pavasarī. Labvēlīgos apstākļos zied līdz novembra beigām. Audzē puķu podos, kastēs, puķu dobēs. Lai bagātīgi ziedētu, ieteicams noplūkt pārziedējušos ziedus un nokaltušās lapas. Atraitnīšu saknes ir izturīgas, to ir daudz, tāpēc var pārstādīt arī ziedošus cerus. Atraitnītēm patīk auglīga, mitra smilšmāla augsne un saulaina vai daļēji noēnota vieta. Veģetācijas laikā atraitnītes vajadzētu 3 reizes mēslot ar kompleksiem minerālmēsliem (20 g/ m²). Pirmo reizi jāmēslo, kad pagājušas 2 nedēļas no pārstādīšanas.
Ar 28 sēklām pietiks 1–1,5 m² puķu dobes vai 4 puķu podu piestādīšanai.

Datu lapa
Svars0.1 g
Sēšanas laiks laukāVI-VIII
Attālumi, cm20x20 cm
Ziedēšanas laiksIX-X, IV-VI
Audzēšanas vietaBalkonam, Terasei, Laukā
Preču zīmeLUCIA ELITE
Piemērots audzēšanaiII-III
Sēklu skaits 1 gramā800
Piemērots audzēšanaiBalkonos, Puķu dobēs
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri