-15%
MONGE DRY DOG BWILD - ALL BREEDS PUPPY&JUNIOR DEER 2,5KG KUCĒNIEM
Kods: 8009470011853

MONGE DRY DOG BWILD - ALL BREEDS PUPPY&JUNIOR DEER 2,5KG KUCĒNIEM

25,45 € 21,63 €/ GAB
8,65 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

PAR PRODUKTU

„Monge BWild Low Grain All Breeds Puppy & Junior Deer 2,5 kg.“ ir pilnvērtīga un sabalansēta barība kucēnam. Augstais dzīvnieku izcelsmes olbaltumvielu saturs no brieža gaļas un olām garantē sabalansētu uzturu kucēna augšanai saskaņā ar viņa dabisko instinktu. Receptē ir iekļauts neliels daudzums graudaugu* un nav kartupeļu. Linsēklas - omega-3 taukskābju avots - uztur kažoku mīkstu un spīdīgu. Garšu uzlabo arī augļi (piemēram, mellenes, dzērvenes un avenes) un dārzeņi (burkāni), kā arī dabīgie šķiedrvielu un minerālvielu avoti. Recepte ir uzlabota ar jaunās paaudzes XOS (ksilo-oligosaharīdu) prebiotikām, kas atbalsta zarnu veselību. Konkrētā recepte nodrošina dzīvnieka labsajūtu un respektē tā dabisko instinktu. Bez mākslīgām krāsvielām un konservantiem.


SASTĀVS

Žāvēta brieža gaļa (38%), dzīvnieku tauki 16% (vistas tauki 99,5%), svaiga vista (10%), dzeltenie zirņi, tapioka, rīsi (4%), auzas (4%), kaltētu biešu mīkstums, hidrolizēti dzīvnieku proteīni, minerālvielas, alus raugs, žāvētas olas (2%), linsēklas (2%), kaltēti burkāni (2%), kaltētu tomātu mīkstums, zirņu šķiedra, kaltēta ananāsu mīkstums, kaltēta ābolu mīkstums, kaltēts melleņu mīkstums 1% (atbilst 8,6% svaigām mellenēm), žāvētu dzērveņu mīkstums 1% (atbilst 8,6% svaigām dzērvenēm), žāvētu aveņu mīkstums 1% (atbilst 8,6% svaigām avenēm), ksilo-oligosaharīdi (XOS 3g/kg), hondroitīna sulfāts, glikozamīns, rauga produkti (mannanooligosaharīdi MOS avots), spirulina, juka (Yucca Shidigera).


ANALĪTISKĀS SASTĀVDAĻAS:

Kopproteīns 31%, kopeļļas un tauki 18%, kopšķiedra 2,50%, koppelni 7,0%, kalcijs 1,6%, fosfors 1,2%, Omega-6 taukskābes 3,0%, Omega-3 taukskābes 0,7%. Metaboliskā enerģija: 4200 Kcal/kg.

BARĪBAS PIEDEVAS/KG

Vit. A (retinola acetāts) 28000 SV, vit. D3 (cholekalciferolis) 1700 TV,  vit. E (all-rac-alfa-tokoferola acetāts) 570 mg: E5 mangāna sulfāta monohidrāts 32 mg, E6 cinka oksīds 105 mg, E4 vara sulfāta pentahidrāts 13 mg, E1 dzelzs sulfāta monohidrāts 110 mg, E8 nātrija selenīts 0,20 mg, E2 bezūdens kalcija jodāts 1,80 mg L-karnitīns 200 mg, Dl-metionīns, tehniski tīrs 11 g. Tehnoloģiskās piedevas: dabīgo tokoferolu maisījums no augu eļļām.

KĀ BAROT

Mīkstiniet ēdienu, aplejot to ar siltu ūdeni un atstājot uz dažām minūtēm. Dienas norma (skat. tabulu) ieteicams sadalīt 3-4 porcijās. Suns var ēst vairāk vai mazāk atkarībā no vecuma, temperamenta un aktivitātes līmeņa. Uzsākot Monge barošanu pirmo reizi, mēs iesakām pāriet no citas barības pakāpeniski 4 dienu laikā, samazinot vecās barības daudzumu un palielinot jaunās barības daudzumu. Suņa bļodā vienmēr jābūt tīram dzeramajam ūdenim.

Datu lapa
Preču zīmeMONGE
TipsSausā barība
Iepakojums2,5 kg
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri