Tikai internetā
EUKANUBA PUPPY L/XL BREEDS LAMB & RICE 12 KG KUCĒNIEM
Kods: 8710255120645

EUKANUBA PUPPY L/XL BREEDS LAMB & RICE 12 KG KUCĒNIEM

55,49 €/ GAB
4,62 €/ kg

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Barība kucēniem ar jēra gaļu un rīsiem, īpaši pielāgota lielu un ļoti lielu šķirņu kucēniem ar jutīgu ādu un gremošanas sistēmu.

Šī sausā suņu barība satur antioksidantus - vitamīnus E un C, kas palīdz attīstīt spēcīgu imunitāti. Tā satur omega 6 un 3 taukskābes, kas palīdz jūsu sunim saglabāt veselīgu ādu un mirdzošu kažoku, kā arī dzīvnieku izcelsmes olbaltumvielas, kas palīdz veidot spēcīgus, liesus muskuļus. Garšīgajā barībā kucēniem ir DHA, kas palīdz kucēniem vieglāk mācīties un trenēties.

 
EUKANUBA barība kucēniem un jauniem suņiem ar jēra gaļu un rīsiem ir izstrādāta kopā ar veterinārārstiem un to iesaka labākie audzētāji. Tā ir 100% pilnvērtīga un sabalansēta, lai nodrošinātu kucēna pilnvērtīgu augšanu un attīstību.

Sastāvs: Žāvēta vistas un tītara gaļa, jēra gaļa (14%), rīsi (14%), kukurūza, sorgo, kukurūzas milti, žāvētas veselas olas, zivju milti, cūkgaļas tauki, žāvēti cukurbiešu mīkstumi (2,6 %), vistas gaļas mērce, zivju eļļa, minerālvielas, fruktooligosaharīdi (0,25 %), mannanoligosaharīdi (0,13 %), kurkuma (0,1 %), sausais alus raugs.


Piedevas:


Vitamīni: Vitamīns A: 46385TV/kg, Vitamīns D₃: 1539TV/kg, Vitamīns C: 58mg/kg, E vitamīns: 258mg/kg, β-karotīns: 5mg/kg.

Mikroelementi: Vara sulfāta pentahidrāts: 10mg/kg, Kālija jodīds: 1,9 mg/kg, Dzelzs sulfāta monohidrāts: 51 mg/kg, Mangāna sulfāta monohidrāts: 30mg/kg, Cinka oksīds: 86 mg/kg, Nātrija selenīts: 0,03mg/kg.


 Vienmēr dodiet kucēnam dzert daudz svaiga ūdens. Kucēnam nepieciešamo ēdināšanas reižu skaits ir atkarīgs no tā vecuma. Ja kucēns ir jaunāks par 8 nedēļām, jāievēro atbilstošie ieteikumi par kucēnu atšķiršanu no mātes.
· Sākot no 4 nedēļu vecuma, sadaliet ikdienas barības daudzumu ar porciju skaitu.

· 4-16 nedēļu vecumā: barojiet 4 reizes dienā.

· 4-6 mēnešu vecumā: barojiet 3 reizes dienā.

Kad kucēns sasniedz 6 mēnešu vecumu, sāciet to barot 2 reizes dienā. Mēs iesakām turpināt dalīt ikdienas barības devu vismaz 2 reizes dienā kā pieaugušam sunim, lai gan dažiem suņiem pietiek ar vienu barošanu dienā. Izmantojiet metodi, kas Jums un Jūsu mājdzīvniekam ir vispiemērotākā.


Datu lapa
Preču zīmeEUKANUBA
TipsSausā barība
Iepakojums12 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri