Tikai internetā
EUKANUBA JUNIOR (12–24 MĒNEŠI) LARGE BREED 15 KG KUCĒNIEM
Kods: 8710255146058

EUKANUBA JUNIOR (12–24 MĒNEŠI) LARGE BREED 15 KG KUCĒNIEM

68,45 €/ GAB
4,56 €/ kg

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

GALVENĀS PRIEKŠROCĪBAS
DHR, kas palīdz kucēniem vieglāk mācīties un trenēties.
Probiotikas FOS un biešu mīkstums veicina veselīgu gremošanas sistēmas darbību.
Antioksidanti- vitamīns E un C palīdz uzturēt normālu imunitāti.
Kalcijs palīdz atbalstīt kaulu attīstību
Dabiski Omega-6 un Omega-3 avoti veselīgai ādai un kažokam

Īpašā granulu forma un unikālā DentaDefence zobu aizsardzības tehnoloģija palīdz saglabāt zobus tīrus un veselus.
Mūsu īpaši izstrādātā barība jauniem, augošiem suņiem, kas palīdz uzturēt optimālu fizisko stāvokli, nodrošinot veselīgu augšanu un attīstību. Piemērota lielajām šķirnēm no 12 līdz 18 mēnešu vecumam un lielajām šķirnēm no 14 līdz 24 mēnešu vecumam.
Mūsu gardās, lielās granulas ir pildītas ar svaigu vistu un ir īpaši izstrādātas lielu šķirņu suņu vajadzībām. Turklāt, unikālā sešstūra forma palīdz rūpēties arī par suņa zobiem.
EUKANUBA ir uztura speciālistu izstrādāta, veterinārārstu apstiprināta un labāko audzētāju ieteikta barība, kas nodrošina visu sunim nepieciešamo uzturu, lai dzīvotu ilgi un veselīgi.
Kad jūsu sunim ir pienācis laiks mainīt barības veidu, mūsu eksperti iesaka turpināt uzturēt savu suni ar mūsu suņu barību, kas piemērota aktīviem, pieaugušiem, lielo šķirņu suņiem.
Sastāvs:
Svaiga vistas gaļa (20 %), žāvēta vistas gaļa un tītara gaļa 14 % (tostarp 8 % vistas gaļas), kukurūzas milti, kukurūza, kvieši, zivju milti, auzas, rīsi, mājputnu tauki, mieži, sorgo, vistas mērce, kaltēta cukurbiešu mīkstums (2,5 %), minerālvielas (tostarp 0,33 % nātrija heksametafosfāts), kaltētas veselas olas, zivju eļļa, zivju hidrolizāts, fruktooligosaharīdi (0,24 %), kaltēts alus raugs, mannoligosaharīdi.
Analītiskās sastāvdaļas:



SASTĀVDAĻAS
PROCENTI


Olbaltumvielas
25%


Tauku saturs
14%


Omega-6 taukskābes
2,8%


Omega-3 taukskābes
0,74%


Jēlpelni
5,6%


Neapstrādāta šķiedra
2,1%


Fosfors
0,82%


DHR
0,18%



Piedevas: *(/kg)
Vitamīni: A vitamīns 47202 SV, C vitamīns 59 mg, D vitamīns 1566 SV, E vitamīns 262 mg, β-karotīns 5,2 mg.
Mikroelementi: vara sulfāta pentahidrāts (varš) 13 mg, kālija jodīds (jods) 2,6 mg, dzelzs sulfāta monohidrāts (dzelzs) 68 mg, mangāna sulfāta monohidrāts (mangāns) 39 mg, cinka oksīds (cinks) 113 mg.
Antioksidanti: (dabīgs) tokoferola ekstrakts no augu eļļas 107 mg.
Aromātiskie savienojumi: ekoloģisks rozmarīna ekstrakts 51 mg, tējas ekstrakts 26 mg, jukas ekstrakts 250 mg. *Papildu uzturvielas tiek pievienotas ražošanas laikā.

Vienmēr dodiet sunim dzert pietiekami daudz svaiga ūdens. Kad esat sācis barot ar EUKANUBA, pakāpeniski pieradiniet pie tās 4 dienu laikā. Mēs iesakām suni barot divas reizes dienā. Tabulā norādīto dienas barības daudzumu sadaliet 2 porcijās. Jūsu suns var ēst vairāk vai mazāk atkarībā no viņa vecuma, temperamenta un aktivitātes līmeņa.

Datu lapa
Preču zīmeEUKANUBA
TipsSausā barība
Iepakojums15 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri