-25%
PIPARI VULCAIN
Kods: 4770168917866

PIPARI VULCAIN

Attālumi, cm


50x50 cm

Raža


VII-IX

2,50 € 1,88 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža
Piemērots audzēšanai


Šķirne izceļas ar dekorativitāti un nelieliem dzeltenas krāsas, dedzinoši asiem augļiem. Augs ražo visu gadu. Augļi nelieli, sver apmēram 5 g. Pēc asuma šī šķirne pieskaitāma vienām no asākajām (700 000–900–000 SHU pēc Skovila skalas). Augs augsts, audzējams podos. Karstā vasarā var audzēt laukā, stiklotā balkonā, vēsākā laikā – ienest mājā. Sēklas sēj kūdras substrāta podiņos pa 1–2 sēklām 0,5–1,5 cm dziļumā. Dīgšanai piemērotākā temperatūra – +22–25 °C. Svarīgi, lai sēklu dīgšanas laikā nebūtu temperatūras un mitruma svārstību. Dēsti izaug 60–80 dienās, tas atkarīgs no augšanas apstākļiem.
Ar 12 sēklām pietiks 5–7 podiņiem, stādot pa vienam augam podiņā.

Datu lapa
Attālumi, cm50x50 cm
RažaVII-IX
Audzēšanas vietaLaukā, Siltumnīcā, Terasei, Balkonam
Preču zīmeLUCIA ELITE
Piemērots audzēšanaiIII
Sēklu skaits iepakojumā12 s
Paprikas garšaČilli

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri