Jauns
STEFANPLAST PAKAIŠU LĀPSTIŅA 27,5X12,5X9H
Kods: 8003507964273

STEFANPLAST PAKAIŠU LĀPSTIŅA 27,5X12,5X9H

1,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Viendaļīgajam daudzfunkcionālajam, no plastmasas izgatavotam ir šauri caurumi un atloks, ko var aizvērt, lai nodrošinātu labāku higiēnu. To var izmantot arī kā ēdiena dozatoru. Universāls, izturīgs un ērts. Izmantojams atkārtoti, ar praktisku caurumu rokturī, lai to varētu piekarināt pie sienas. 98% pārstrādāts materiāls. Izmēri: 27,5x12,5x9h. Izgatavots no plastmasas, ar nelielām rievām un vāciņu labākai higiēnai, to var izmantot arī kā ēdiena dozatoru. Izvēloties kaķu pakaišu kastīti, ir svarīgi atrast tādu, kas ir izturīga, viegli lietojama un efektīvi izsijā pakaišus. Šeit ir daži faktori, kuri jāņem vērā. Materiāls: Metāls (nerūsējošais tērauds vai alumīnijs): izturīgs, nerūsējošs un efektīvs tīrīšanai. Plastmasa: viegls un lēts, bet var nebūt tik izturīgs, jo īpaši, ja pakaiši ir smagi vai lipīgi. Izmērs un forma: Lielā lāpstiņa: lieliski piemērota lielākām pakaišu kastēm un ātrākai tīrīšanai. Dziļa lāpstiņa: palīdz noņemt vairāk netīrumu, tos neizberot. Plakanās malas: pakaišu noskrāpēšanai no kastes dibena. Sijāšanas atveres: izvēlieties lāpstiņu ar pareizā izmēra atverēm, kas atbilst jūsu pakaišu tipam. Mazus caurumus izmantot kamoliņus veidojošiem pakaišiem, bet lielus caurumus izmantot - neveidojošiem kamoliņus pakaišiem. Ergonomisks rokturis: ērts, neslīdošs rokturis atvieglo darbu, īpaši, ja jums ir vairāki kaķi vai lielas pakaišu kastes. Pārklājums nepielīp: dažām lāpstiņām ir pārklājums, kas novērš pakaišu pielipšanu un atvieglo tīrīšanu. Ražotājs: Stefanplast S.p.A., Via Piazza 47 - 36020, Villaganzerla di Castegnero - (Vicenza), Itālija. Izplatītājs: UAB Agrofirma "Sėklos", Molėtų g. 13-1, Didžioji Riešė, Viļņas rajons, LT-14262 Lietuva. Reģ.Nr.: r LT KPT 24023. Tālr.: (8 5) 270 9020, e-pasts info@seklos.lt, zaliastotele.lt.

Datu lapa
ZīmolsSTEFANPLAST
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri