Kods: 8003507965874

STEFANPLAST KAĶU TUALETE SPRINT 10 43X31X14H

6,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Sprint 10 tualete maziem kaķiem ir higiēniska apmale, kas darbojas kā maisiņa turētājs, atvieglojot pakaišu nomainīšanu un novēršot atkritumu un netīrumu uzkrāšanos uz grīdas. Sprint 10 Atklāta kaķu tualete ar higiēnisku apmali. 98% pārstrādāts materiāls. Izmēri, cm: 43x31x14h. Sprint 10 tualete maziem kaķiem ar higiēnisko apmali, kas darbojas kā maisiņa turētājs, kas atvieglo pakaišu nomainīšanu, neizšķērdējot tos un nepiesārņojot grīdu. Slēgta kaķu pakaišu kaste nodrošina jūsu kaķim privātumu, labāk aiztur smakas un palīdz novērst pakaišu izkaisīšanu pa māju. Šajā sadaļā ir minēti daži galvenie faktori, kas jāņem vērā, izvēloties iekštelpu kaķu pakaišu kastīti. Izmērs un telpa: pārliecinieties, vai kaste ir pietiekami liela, lai jūsu kaķis varētu ērti pārvietoties. Kaķiem ir nepieciešama vieta, kur pagriezties un rakt. Vienkārša piekļuve: meklējiet modeļus ar priekšējo vai augšējo ieeju atkarībā no jūsu kaķa vajadzībām. Smaržu kontrole: slēgtas pakaišu kastes ar oglekļa filtriem, smakas absorbējošiem ieliktņiem vai iebūvētām ventilācijas sistēmām palīdz kontrolēt smakas. Viegli tīrāms: izvēlieties kasti ar noņemamu augšējo daļu, bīdāmu paplāti vai viegli atveramām durvīm, lai tīrīšana būtu ērta. Dizains un estētika: izvēlieties dizainu, kas papildina jūsu mājas interjeru, ja vēlaties, lai tas labāk iederētos. Pakaišu kontrole: Dažās kastēs ir iebūvēti pakaišu paklājiņi vai restes, kas "noķer" pakaišus no kaķa ķepām, kad aiziet. Materiāls un ilgmūžība: izturīga, neporaina plastmasa ir viegli tīrāma un neļauj iesūkties smakām. Ražotājs: Stefanplast S.p.A., Via Piazza 47 - 36020, Villaganzerla di Castegnero - (Vicenza), Itālija. Izplatītājs: UAB Agrofirma "Sėklos", Molėtų g. 13-1, Didžioji Riešė, Viļņas rajons, LT-14262 Lietuva. Reģ.Nr.: r LT KPT 24023. Tālr.: (8 5) 270 9020, e-pasts info@seklos.lt, zaliastotele.lt.

Datu lapa
ZīmolsSTEFANPLAST
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri