Jauns
STEFANPLAST KAĶU TUALETE SPRINT 10 31X43X14H
Kods: 8003507964662

STEFANPLAST KAĶU TUALETE SPRINT 10 31X43X14H

4,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Sprint 10 kaķu tualete ar higiēnisko apmali, kas darbojas kā maisiņa turētājs, atvieglojot pakaišu mainīšanu un novērš atkritumu un netīrumu uzkrāšanos uz grīdas. Izmēri, cm: 31x43x14h. Atklāta kaķu tualete ar higiēnisku apmali. Sprint 10 tualete maziem kaķiem ar higiēnisko apmali, kas darbojas kā maisiņa turētājs, kas atvieglo pakaišu mainīšanu, neizšķērdējot tos un nepiesārņojot grīdu. Atvērtā kaķu pakaišu kaste ir lieliska izvēle, jo dažiem kaķiem patīk atvērtības sajūta. Šāda veida tualeti viegli tīrīt. Svarīgi, izvēloties atklātu kaķu tualeti: Izmērs: izvēlieties pietiekami lielu kastīti, lai jūsu kaķis varētu ērti pārvietoties. Lielākiem kaķiem vai vairākiem kaķiem izvēlieties lielākas kastes. Iegādājieties vairākas kastes un novietojiet tās viegli pieejamās vietās. Vienmēr jābūt pietiekami daudz pakaišu un pakaišu kastēm. Dziļums: dziļāka kaste palīdz noturēt netīrumus un mazina jucekli, jo īpaši kaķiem, kuriem patīk rakt. Materiāls: visbiežāk izmanto izturīgu plastmasu, jo tā ir viegla, ir ērti tīrāma un lēta. Neslīdoša pamatne: neslīdošā pamatne palīdz noturēt kastīti savā vietā un novērš tās slīdēšanu, kad kaķis ieiet vai iziet. Viegla tīrīšana: gludas virsmas bez vairākām malām vai stūriem atvieglo tīrīšanu un novērš netīrumu pielipšanu. Augstas malas vai zema ieeja: augstas malas lieliski samazina pakaišu izkaisīšanu, bet, ja jums ir vecs, slims vai invalīds kaķis, meklējiet kasti ar zemāku ieeju. Ražotājs: Stefanplast S.p.A., Via Piazza 47 - 36020, Villaganzerla di Castegnero - (Vicenza), Itālija. Izplatītājs: UAB Agrofirma "Sėklos", Molėtų g. 13-1, Didžioji Riešė, Viļņas rajons, LT-14262 Lietuva. Reģ.Nr.: r LT KPT 24023. Tālr.: (8 5) 270 9020, e-pasts info@seklos.lt, zaliastotele.lt.

Datu lapa
ZīmolsSTEFANPLAST
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri