-25%
MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS AUGĻKRUMIEM 2 KG
Kods: 4008398102999

MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS AUGĻKRUMIEM 2 KG

11,99 € 8,99 €/ GAB
4,50 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS AUGĻKRUMIEM Lietošanas efekts: sabalansētā mēslošanas līdzekļu sastāva un izejvielu dabiskās izcelsmes dēļ mēslojums ir lieliski piemērots ievārījumu un augļu krūmu bioloģiski ekoloģiskai audzēšanai. Mēslošanas līdzekļos aitas vilna tiek saspiesta ar organisko mēslojumu. Aitas vilna ir bagāta ar barības vielām, kuras augi uzņem ilgākā laika periodā. Citas uzturvielas – ātrāk. Pateicoties savām īpašībām, aitas vilna uzbriest un aiztur ūdeni – augi ir jālaista retāk. Mēslojums ir bagāts ar citām barības vielām, kas veicina sakņu sistēmas augšanu, stiprina augu izturību pret negatīviem vides faktoriem, iespējamo mehānisko iedarbību un bojājumiem. Divkāršā efekta dēļ pietiek ar augu mēslošanu vienu reizi sezonā. Mēslošanas līdzekļi darbojas pakāpeniski 5 mēnešus. Lietošana: Mēslot no marta līdz oktobrim - 50-120 g/m2.
Mēslojuma veids: NPK organiskais mēslojums NPK 6-3-5. Masa (neto) - 2 kg

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitātePavasara mēslošana, Vasaras mēslošana
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
ZīmolsCOMPO
Izfasēšana2 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS AUGĻKRUMIEM 2 KG
+ + +
Komplekta cena
57,38 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri