Jauns -25%
PROFLAME EXPERT AKĀCIJAS KOKOGLES 10 KG
Kods: 4779043241928

PROFLAME EXPERT AKĀCIJAS KOKOGLES 10 KG

15,99 € 11,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

PROflame Expert akācijas kokogles 10 kg.
PROflme Expert akācijas kokogles ir paredzētas profesionālai lietošanai.
Ogles deg tīri un tām ir zems pelnu saturs. Pateicoties akācijas koksnes lielākajam blīvumam, šī kokogle sasniedz augstāku sadegšanas temperatūru un ilgāk saglabā siltumu, salīdzinot ar oglēm no citiem lapu kokiem. Šo īpašību dēļ virtuves profesionāļi dod priekšroku akācijas kokoglēm. Kokogles ir lieliski piemērotas izmantošanai kamado stila grilos un mangalos, tāpēc tā ir lieliska izvēle lietošanai sadzīvē.
LIETOŠANA: Ielieciet kokogles grilā vai mangalā un iedegšanai izmantojiet tikai speciālus iedegšanas produktus, kas atbilst standartam EN1860-3. Sāciet gatavot ēdienu tikai tad, kad ogles ir pārklātas ar vieglu pelnu slāni. Glabāt bērniem nepieejamā vietā, neatstājiet bērnus bez uzraudzības karstu ogļu tuvumā. Cepšana slēgtā telpā iespējama tikai tad, ja ir speciāli pielāgots skurstenis, kas nosūc dūmus. Aizliegts cept pilnībā slēgtā telpā. Var būt dūmu, oglekļa monoksīda saindēšanās risks. Uzmanību! Neizmantojiet benzīnu, spirtu vai viegli uzliesmojošus šķidrumus kā ogles iedegšanas līdzekļus vai nodzēstu ogļu iedegšanai. Uzglabājiet kokogles sausā telpā. Neglabājiet ogļu maisu siltuma avotu tuvumā.

Datu lapa
Preču zīmePROFLAME EXPERT

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

PROFLAME EXPERT AKĀCIJAS KOKOGLES 10 KG
+ + +
Komplekta cena
63,80 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri