Kods: 4779047426956

SMARŽA AR OZOLKOKA TURĒTĀJU AUTOMAŠĪNĀM FEMOTION 10 ML

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Smaržas ar ozolkoka turētāju automašīnām FEMOTION 10 ML
Jaunās CANDLE FAMILY automašīnas smaržas!
- ĪPAŠAIS DIZAINAIS;
- ILGI NOTURĪGAS SMARŽAS;
- VIEGLS SMARŽU PAPILDINĀJUMS.
Turētāji izgatavoti no Lietuvas ozola, roku darbs un patentēts dizains. Smaržas, kas rotā automašīnu un rada neparastus aromātus. Šajā komplektā ietilpst ozolkoka smaržu turētājs, kas stiprinās pie automašīnas ventilatora grila, un 10 ml aromātiskās eļļas. Smaržīgā eļļa ir iepildīta stikla pudelītē ar pilinātāju, tāpēc uzpildīt dozatoru būs ātri un ērti.
Smarža: Baltais ciedrs, tabaka, dzintars
Daudzums: 10 ml.
LIETOŠANA:
1. Atveriet iepakojumu;
2. Atskrūvējiet pudeles pilinātāju.
3.Pēc pincetes uzpildīšanas, pievienojiet saturu automašīnas smaržu turētājā.
Papildinājuma atvere, kas atrodas augšdaļā.
Uzmanieties, lai smaržīgais maisījums nenokļūtu uz virsmām. Ja tas nokļūst uz virsmas, nekavējoties noslaukiet to.
DROŠĪBAS INFORMĀCIJA:
d-limoneno; Linalool; Eugenolis; (±) -3,7-dimetil-okt-6-en-1-olio; 1- (1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil) etan-1-ono; 1,3,4,6,7,8a-heksahidro-1,1,5,5-tetrametil-2H-2,4a-metanonaftalen-8 (5H) -ono; [3R- (3α, 3aβ, 7β, 8aα)] - 1- (2,3,4,7,8,8a-heksahidro-3,6,8,8-tetrametil-1H-3a, 7-metanozuzulen-5 -il) etan-1-ono. Citral; Cineole; Piperonāls: [3R- (3α, 3aβ, 7β, 8aα)] - 1- (2,3,4,7,8,8a-heksahidro-3,6,8,8-tetrametil-1H-3a, 7-metanoazulēns -5-il) etan-1-ons.
UZMANĪBU! Var izraisīt alerģisku ādas reakciju. Toksisks ūdens organismā var izraisīt ilgstošu negatīvu ietekmi. Ja nepieciešama medicīniska palīdzība, sagatavojiet produkta iepakojumu vai etiķeti uzrādīšanai. Sargāt no bērniem. Izmantojiet aizsargcimdus. NONĀKOT SASKARĒ AR ĀDU: nomazgājiet ar lielu ūdens daudzumu. Ja rodas ādas kairinājums vai izsitumi: Apmeklējiet ārstu. Savāciet izlijušo šķidrumu! Iznīciniet saturu / iepakojumu saskaņā ar vietējiem / reģionālajiem / valstī noteiktajiem / starptautiskajiem noteikumiem. Var izraisīt alerģisku reakciju.

Datu lapa
Preču zīmeCANDLE FAMILY
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri