Jauns -25%
MĀJAS SMARŽU UN SOJAS VASKA SVECES KOMPLEKTS SU MEILE IR ŠILUMA
Kods: 4779047424556

MĀJAS SMARŽU UN SOJAS VASKA SVECES KOMPLEKTS SU MEILE IR ŠILUMA

32,00 € 24,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Sveces un mājas smaržu komplekts Komplektā ietilpst dabīgā sojas vaska svece un mājas aromāts ar kociņiem. Sojas vaska svece “ĮKVĖPIMAS”: Sveces smaržu sastāvs: Sarkanās vīnogas, āboli, dzintars: Degšanas laiks: 35 h. Sveces lietošanas instrukcija: Dakts - izmantojam kokvilnu. Tā ir biezāka, tāpēc dažreiz sveces liesma degot var sākt "lēkāt", parādās tumši dūmi, tādā gadījumā nodzēsiet sveci un nogrieziet dakti tā, lai tā būtu 1 cm gara. Aizdedziniet un turpiniet to izbaudīt. UZMANĪBU! - Neatstājiet degošu sveci bez uzraudzības. Mājas smaržas ar kociņiem “LAUMES KERAI”: Aromāta bāzes notis: Sarkanās vīnogas, āboli, dzintars: Daudzums: 100 ml. Izmantošanas laiks: līdz 160 dienām. „Candle Family“ mājas aromāti tiek ražoti, sajaucot aromātiskās eļļas, smaržu bāzes un parfīmus. Iepakojumā atradīsit 8 gab. melnas nūjiņas, kas ievietojamas atvērtā stikla smaržu pudelītē. Ja vēlaties intensīvāku smaržu, nūjiņas izņemiet ārā, apgrieziet otrādi un pēc tam ievietojiet tās atpakaļ pudelītē. Novēlam patīkamu un iepriecinošu aromātu! SVARĪGI! Krāsas dzīvē var nedaudz atšķirties no fotogrāfijās redzamajām krāsām. DROŠĪBAS INFORMĀCIJA: Satur: Linalyl acetate; D-limonene; Linalool; Ethyl 2,3-epoxy-3-phenylbutyrate; Geraniol; α-hexylcinnamaldehyde; 7-hydroxycitronellal; (E)-1-(2,6,6-Trimethyl-2-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1-one. UZMANĪBU. Var izraisīt alerģisku ādas reakciju. Toksisks ūdens organismā var izraisīt ilgstošu negatīvu ietekmi. Ja nepieciešama medicīniskā palīdzība, nodrošiniet produkta iepakojumu vai etiķeti. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Izvairieties no nokļūšanas vidē. Noslaucīt izlijušo šķidrumu. Atbrīvoties no satura/tvertnes saskaņā ar valsts prasībām.

Datu lapa
ZīmolsCANDLE FAMILY
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri