-25%
AROMĀTISKA PLĀKSNĪTE MAŽI STEBUKLAI
Kods: 4779047422224

AROMĀTISKA PLĀKSNĪTE MAŽI STEBUKLAI

6,99 € 5,24 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Aromātiska plāksnīte MAŽI STEBŪKLAI. Sastāvs: Sarkanās vīnogas, āboli, ambra Materiāls: ozolkoka finieris Smaržo līdz: 4-5 nedēļas. LIETOŠANA: ozolkoka finiera aromātiskā plāksnīte paredzēta lietošanai iekštelpās, skapjos, automašīnās utt. DROŠĪBAS INFORMĀCIJA: Satur: benzilbenzoātu 1- (1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil) etan-1-ons 2-etil-3-hidroksi-4-pirons heksilsalicilāts citronelols geraniols pentilsalicilāts [3R- (3α, 3aβ, 7β, 8aα)] - 1- (2,3,4,7,8,8a-heksahidro-3,6,8,8-tetrametil-1H-3a, 7-metanazulēns-5 -Il) etan-1-ons. UZMANĪBU! Kaitīgs norijot. Var izraisīt alerģisku ādas reakciju. Kaitīgs ūdens organismiem, ar paliekošām sekām. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Ja ir nepieciešama medicīniska palīdzība, sagatavojiet produkta iepakojumu vai etiķeti uzrādīšanai. Pēc lietošanas rūpīgi nomazgājiet rokas. Produkta izmantošanas laikā neēdiet, nedzeriet un nesmēķējiet. Izvairieties no nokļūšanas vidē. Valkājiet aizsargcimdus / acu / sejas aizsargus. NORĪŠANAS GADĪJUMĀ: ja jums ir slikta pašsajūta, sazinieties ar SAINDĒŠANĀS CENTRU / vērsieties pie ārsta. Izskalojiet muti. NONĀKOT SASKARĒ AR ĀDU: nomazgājiet ar lielu ūdens daudzumu un ziepēm. Ja rodas ādas kairinājums: sazinieties ar ārstu. Savāciet izlijušo šķidrumu. Atbrīvojieties no satura / iepakojuma atbilstoši valstī noteiktajām prasībām.

Datu lapa
KrāsaBrūna
Preču zīmeCANDLE FAMILY
KategorijāMājas smaržas

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

AROMĀTISKA PLĀKSNĪTE MAŽI STEBUKLAI
+ + +
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri