Jauns -25%
AUTOMAŠĪNAS SMARŽAS CHARMS
Kods: 4779047428509

AUTOMAŠĪNAS SMARŽAS CHARMS

20,00 € 15,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
CANDLE FAMILY - automašīnas smaržas, kas izgrezno automašīnu un atstāj neatkārtojamus aromātus. Šīs automašīnas smaržas ne vien atsvaidzinās ceļojumus, bet arī padarīs tos stilīgākus. Komplektā atradīsiet smaržu turētāju, kas piestiprināms pie automašīnas ventilatora režģa, un 2 aromatizētās koka detaļas, ko var viegli aizvietot. - ĪPAŠAIS DIZAINAIS; - ILGI NOTURĪGAS SMARŽAS; - VIEGLS SMARŽU PAPILDINĀJUMS. Aromatizētā koka detaļa: līdz 4 nedēļām. Komplektā ietilpst divas aromatizētās detaļas, tāpēc aromātu varēsiet baudīt itin ilgstoši, bet, smaržai izgaistot, viegli iegādāties papildinājumus LIETOŠANAS INSTRUKCIJA: iepakojumā atradīsiet smaržu turētāju un maisiņu ar aromatizētām detaļām. Attaisiet maisiņu vaļā un ielieciet aromatizēto detaļu smaržu turētājā. Cieši aiztaisiet maisiņu ar atlikušajām aromatizētām detaļām. PIESARDZĪBAS PASĀKUMI: Sargāt no saskaršanās ar tekstilizstrādājumiem un citām virsmām. Ja eļļa nokļūst uz citām virsmām, nekavējoties noslauciet. Nelietot ķermeņa un drēbju aromatizēšanai. Sargāt no mājdzīvniekiem. DROŠĪBAS INFORMĀCIJA: Ražotājs neatbild par bojājumiem, kas var rasties preces nepareizās lietošanas dēļ. UZMANĪGI: H317 Var izraisīt alerģisku ādas reakciju. H319 Izraisa spēcīgu acu kairinājumu. H412 Kaitīgs ūdens organismiem, var izraisīt paliekošās sekas. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Pēc lietošanas rūpīgi nomazgājiet rokas. JA IEKĻŪST ACĪS: dažas minūtes maigi mazgāt ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Ja parādās ādas kairinājums vai izsitumi: konsultējieties ar ārstu. Sargājiet no apkārtējās vides. Saturu/iepakojumu iznīcināt saskaņā ar vietējām/reģionālajām/valsts/starptautiskajām prasībām. Sastāvdaļas: Te t ra m e t hy l a ce t y l o c t a hyd ro n a p ht h a l e n e, 4 - te r t - butylcyclohexylacetate, hexylcinnamaldehyde, transanethole, spherical eucalyptus extract, linalyl acetate, orange lemon tree extract, Thuya orientalis extract, coumarin, 1-(5,5 -dimethyl-1-cyclohexene- 1-yl)pent-4-en-1-one, eugenol. Var izraisīt alerģisko reakciju.
Datu lapa
ZīmolsCANDLE FAMILY
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri