Kods: 000000116903

MAGNOLIJA SULANŽO ALBA SUPERBA

Magnolia x soulangeana Alba Superba

Ziedēšanas laiks


IV

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


15,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Daudzgadīgs lapkoku, blīvs krūms. Ziedlapiņas baltā krāsā, maigi smaržīgas, lielas. Gredzeni ir krūzes formas, apakšā ir viegli violeta, rozā krāsa. Sāk ziedēt agri, aprīlī, uz kailiem zariem, pirms lapu parādīšanās. Lapas ir ovālas, zaļas. Augsnei jābūt caurlaidīgai, auglīgai, mitrai, porainai, nedaudz skābai. Pārklājiet ar mulču mitruma saglabāšanai. Saknes ir virspusējas, tādēļ, lai tās nesabojātu, labāk neko tuvumā nestādīt. Tikai sanitārā atzarošana - pēc ziedēšanas. Iztur līdz pat mīnuss 27 grādu salu.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksIV
Platums3-4 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaBalta
Izaug līdz4-6 m
Aukstā zon5
TaipaC3
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri