Kods: 0000001345605

MAGNOLIJA LEONARD MESSEL

Magnolia loebneri Leonard Messel

Ziedēšanas laiks


IV-V

Saulaina vieta


Daļēja ēna


21,50 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Dekoratīvs, lēni augošs, lapu koks. Ziedi zvaigžņveida, ziedlapiņas no iekšpuses baltas, no ārpuses viegli sārtas, viegli smaržīgas, lielas, apmēram 10-13 cm diametrā. Ziedēt sāk agri, aprīlī-maijā, pirms lapu parādīšanās. Augsne ir caurlaidīga, auglīga, mitra, irdena, neitrāla vai nedaudz skāba. Saknes virspusējas. Stādīt saulainā vietā, aizvējā. Pēc stādīšanas laistīt, mulčēt. Augs nepanes sals, kas pārsniedz 27 grādus. Ziedpumpurus var sabojāt arī pavasara salnas. Atzarošana sanitārā, pēc ziedēšanas.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksIV-V
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Ziedu krāsaRozā
Izaug līdz4-6 m
Aukstā zon5
TaipaC4
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri