Kods: 0000001424034

MAGNOLIJA GENIE

Magnolia Genie PBR

Ziedēšanas laiks


V-VI

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


39,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Daudzgadīgs lapkoku, kompakta izmēra, blīvs krūms, koks. Licencēta šķirne. Pumpuri ir sarkan-melns. Ziedi ir kausa formas, tumši sarkani, bordo ar violetu nokrāsu, nedaudz smaržīgi, vidēja lieluma, 10-15 cm diametrā. 6-12 ziedlapiņas katrā ziedā. Sāk ziedēt salīdzinoši vēlu, maija beigās, tādējādi izvairoties no pavasara salnām. Lapas ir zaļas. Augsnei jābūt caurlaidīgai, auglīgai, mitrai, porainai, nedaudz skābai. Stādīt siltā, saulainā, no vēja aizsargātā vietā. Izvairieties no pārāk dziļas stādīšanas. Sanitārā atzarošana - pēc ziedēšanas. Iztur līdz mīnuss 27-29 grādu salu.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksV-VI
Platums, cm1-2 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaSarkana
Izaug līdz2-4 m
Aukstā zon5
TaipaC5

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri