Kods: 0000001338010

DIERVILLA KODIAK BLACK

Diervilla rivularis Kodiak Black SMNDRSF PBR

Svars


4

Augstums, cm


60

Ziedēšanas laiks


VII-VIII

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


15,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Daudzgadīgs, kompakta izmēra, lapkoku krūms. Izaug līdz 90-120 cm augstumā, līdzīgs platumā. Lapas īpašas, tumši violetas. Zied ar maziem, dzelteniem ziediem, ar lapām veidojot skaistu krāsu kontrastu. Stādīt saulainā vietā. Augs nav prasīgs kopšanai. Vidējas auglības augsne, vadoša. Apgrieziet – ziemas beigās vai agrā pavasarī. Var audzēt atsevišķi vai brīvi augošiem dzīvžogiem.

Datu lapa
Augstums, cm60
Svars4
Ziedēšanas laiksVII-VIII
Platums, cm30
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Kokaugi
Izaug līdz0,9-1,2 m
Aukstā zon4
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi
Gylis30

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

DIERVILLA KODIAK BLACK
+ +
Komplekta cena
21,30 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri