Kods: 0000001320565

ČEMURU UMBELLATA AMOROSSO

Elaeagnus umbellata POINTILLA® AMOROSO®

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Raža


VIII-IX

Daudzgadīgs


11,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Daudzgadīgs, lapkoku krūms. Tam ir plats, neregulāras formas, lēni augošs augājs ar gada pieaugumu līdz 50 cm. Izturīgs, nav prasīgs. Lapas ir iegareni ovālas, augšpuse ir tumši zaļa, apakšējā puse ir sudrabaini balta ar brūniem plankumiem. No attāluma, lapām kustoties vējā, tas rada ļoti skaista, sudrabkrāsaina krūma iespaidu. Ziedi mazi, gaiši dzelteni, gari, cauruļveida ar zvaigznīti aizmugurē, bagātīgi koncentrēti čemuros, mazās ziedkopās, smaržo. Rudenī nogatavojas nelieli ēdami, apaļi, sarkani kauleņi. Augs ir hibrīds, tāpēc, lai nodrošinātu labu ražu, blakus tam jāstāda cita šķirne (piem., Pointilla Fortunella). Stādīt saulainā vietā. Augsnei jābūt caurlaidīgai, auglīgai, mitrai.

Datu lapa
RažaVIII-IX
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaSarkana
Izaug līdz2,5-3 m
Aukstā zon6
TaipaC2
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi
Žydėji mo laikasV

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri